text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
​​​​​​​

Folietape

14 producten gevonden

Folietape is geschikt voor het luchtdicht maken van isolatie en wordt gebruikt op plekken waar de isolatie overlapt, waar er sprake is van scheuren en op de randen. Als je isolatie niet goed is afgesloten verlies je warme lucht en vocht, dat vervolgens in de isolatie en constructie trekt. Hierdoor kan er energieverlies en condensatie ontstaan, met als eindresultaat verminderde isolatiewaarde en schimmel of rotting.

Folietape kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je folietape kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste folietapes op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.