text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Folietape

Folietape sluit isolatie luchtdicht af, voorkomt energie- en vochtverlies, behoudt isolatie prestaties en voorkomt schimmel- en rot problemen. Lees meer

11 producten gevonden

Wat is folietape?

Folietape wordt gebruikt om isolatie luchtdicht af te sluiten op overlappende plekken, bij scheuren en langs randen. Een onvoldoende afgesloten isolatie kan leiden tot warmteverlies en vochtinfiltratie, wat uiteindelijk resulteert in verminderde isolatie prestaties en mogelijke schimmel- en rot problemen.

Voor welke klus gebruik je folietape?

In de bouwsector wordt folietape vaak gebruikt voor het afdichten en bevestigen van verschillende soorten folie, zoals dampremmende folie en dampdoorlatende folie, om een luchtdichte en vochtbestendige barrière te creëren. Het wordt ook gebruikt bij het isoleren van gebouwen, waarbij het helpt bij het afdichten van naden tussen isolatiepanelen en het voorkomen van warmteverlies door luchtlekken. Daarnaast wordt folietape gebruikt in dakbedekking en bij de installatie van dakramen om waterdichte afdichtingen te garanderen.

Buiten de bouwsector wordt folietape ook veel gebruikt in de hobby- en doe-het-zelfwereld, bijvoorbeeld bij het repareren van tenten, het afdichten van lekkages in buizen, en het bundelen van kabels. Kortom, folietape is een handig hulpmiddel dat bij uiteenlopende klussen wordt ingezet om te zorgen voor sterke, duurzame, en waterdichte verbindingen.

Folietape kopen bij PontMeyer?

Wil je folietape kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste folietapes op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.