text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat kou en vocht geen kans krijgen om het huis binnen te treden. In ons assortiment zijn er een aantal artikelen die u kunt inzetten voor kruipruimte isolatie. Als u meer wilt weten over kruipruimte isolatie lees hier dan verder.

Redenen om de kruipruimte te isoleren

Een kruipruimte is een plek waar over het algemeen veel ruimte is voor kou en vocht. De kou en vocht zal van nature graag een weg naar boven vinden en kan daardoor de woonruimte betreden. Hierdoor kan de vloer koud en onbehagelijk aanvoelen. Dit zorgt automatisch voor koudere temperaturen in de woning waardoor er meer gestookt moet worden om de woning op temperatuur te krijgen. Dit levert meer energiekosten op die u kunt besparen met goede kruipruimte isolatie. Naast dit besparingspotentieel is het ook belangrijk voor de levensduur van het leidingwerk. Doordat kruipruimte isolatie ervoor zorgt dat vocht aanzienlijk minder kans krijgt zullen de leidingen ook veel minder snel aangetast worden.

Kruipruimte isolatie materiaal

In ons assortiment hebben we verschillende artikelen die u kunt inzetten om de kruipruimte te isoleren. In het hardschuim hebben we een aantal Styrodur platen die specifiek geschikt zijn om voor een kruipruimte te gebruiken. Deze vindt u terug op deze pagina. Daarnaast hebben we een aantal Isover comfortpanels die te gebruiken zijn. Ook hebben we EPS dat geschikt is en Steenwol artikelen. Lees vooral goed de eigenschappen van het betreffende isolatiemateriaal om te bepalen of dit geschikt is voor het betreffende project.

Kruipruimte isolatie en PontMeyer

In onze webshop vindt u artikelen die geschikt zijn om uw kruipruimte te isoleren. Als we uw benodigde artikelen op voorraad hebben dan kunnen we leveren op het door u gewenste adres. Mocht u het door uw gewenste artikel niet kunnen terugvinden, dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen samen met u kijken of we wat voor u kunnen betekenen. En uiteraard bent u van harte welkom bij één van onze drive-in vestigingen, waar u met onze expertise de juiste materialen kiest. Op onze vestigingen pagina kunt u vinden welke vestiging het dichts bij u in de buurt is.