text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Brandklasse
Filter 44 resultaten

Steenwol 120 mm

44 producten gevonden

Waarom kies je voor steenwol 120 mm?

Steenwol 120 mm is beschikbaar in zowel rol- als plaatformaat en ieder heeft zijn specifieke toepassingen. De 12 cm dikke steenwol is ideaal voor isolatie van zowel hellende daken als platte daken en wordt ook vaak gekozen voor vloerisolatie. Dit zijn de voordelen van steenwol 120 mm:

  • Geluidsisolerend
  • Behoudt een constante isolatiewaarde, waardoor het binnen altijd comfortabel aanvoelt
  • Perfecte aansluiting tussen de plaat en de constructie
  • Maximale brandveiligheid

Ons aanbod in steenwol 120 mm

Zoek je 120 mm steenwol van de hoogste kwaliteit? Dan zit je goed bij PontMeyer. Wij bieden topmerken zoals Knauf Insulation en Rockwool.

Steenwol 120 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je steenwol isolatie van 120 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste steenwol isolatie van 120 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.