text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Toepassing
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Rd-waarde
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Filter 85 resultaten

Knauf Insulation

85 producten gevonden

Knauf Insulation is een toonaangevende, innovatieve isolatiefabrikant met een breed assortiment aan verschillende isolatiematerialen. Knauf Insulation streeft ernaar om mensen zich op hun gemak te laten voelen door oplossingen te vinden die bijdragen aan hun wooncomfort. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Knauf staat voornamelijk bekend om hun revolutionaire glaswol dat IS ontwikkeld op basis van Ecose technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder stof vrijkomt en het glaswol de huid minder irriteert.

Kwaliteit en duurzaamheid van Knauf

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers bij de isolatiematerialen fabrikant. Hun passie voor duurzaamheid is begonnen met de productie van het natuurproduct gips. Deze passie voor de natuur wordt dagelijks gecombineerd met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring, waardoor het merk de prestaties van haar producten kan waarborgen. Deze garantie wordt KnaufZeker genoemd. Combineer de producten van Knauf met elkaar volgens de voorschriften en Knauf waarborgt de prestaties ervan.

Knauf insulation kopen bij PontMeyer

Wil je Knauf insulation kopen? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben het meeste Knauf isolatiemateriaal voor je op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.