text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Knauf Insulation

46 producten gevonden

Knauf Insulation is een toonaangevende, innovatieve isolatiefabrikant met een breed assortiment aan verschillende isolatiematerialen. Zij streven naar het faciliteren van ultiem wooncomfort met een breed assortiment aan Knauf isolatie oplossingen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Knauf isolatie staat voornamelijk bekend om het revolutionaire glaswol, dat is ontwikkeld op basis van Ecose technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder stof vrijkomt en het glaswol de huid minder irriteert.

Op zoek naar een ander soort isolatiemateriaal? Bekijk ook ons aanbod aan Kingspan, Isover en Rockwool.

Kwaliteit en duurzaamheid van Knauf isolatie

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers bij Knauf. Dit is ooit begonnen met de productie van het natuurproduct gips. De passie voor de natuur wordt dagelijks gecombineerd met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Hierdoor worden de prestaties van Knauf isolatie altijd gewaarborgd. Deze garantie wordt KnaufZeker genoemd: duurzame Knauf isolatie van hoge kwaliteit.

Knauf insulation kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van Knauf insulation? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Knauf isolatie materialen aanschaffen. Wij hebben het meeste Knauf isolatiemateriaal voor je op voorraad. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.