text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Brandklasse
Filter 40 resultaten

Rockwool isolatie

Ontdek Rockwool: toonaangevend in hoogwaardige steenwol isolatie voor thermische, akoestische en brandwerende toepassingen. Lees meer

40 producten gevonden

Wat is Rockwool isolatiemateriaal?

Rockwool is een toonaangevend merk in steenwol isolatie en staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde en gebruiksgemak. Rockwool biedt duurzaamheid met recyclebare producten en milieubewuste productie.

Waarvoor gebruik je Rockwool isolatiemateriaal?

Rockwool voor gevelisolatie

Rockwool steenwol spouwplaten bieden een robuust oppervlak dat de thermische prestaties behoudt, zelfs wanneer de spouwankers worden ingedrukt. Deze platen zijn voorzien van een siliconen coating die effectief vocht afvoert. Ideaal voor gevelisolatie en brandwerende toepassingen, zorgen Rockwool spouwplaten voor duurzame en betrouwbare prestaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Rockwool voor vloerisolatie

Rockwool steenwol isolatie staat garant voor comfortabel wonen het hele jaar door. In de winter behoudt het warmte en zorgt het voor een aangename omgeving, terwijl het in de zomer een koel binnenklimaat creëert. Bovendien verbetert deze isolatie de akoestiek in de ruimte, waardoor het ideaal is voor bovenvloerse isolatie en zwevende vloeren. Rockwool gaat trillingen tegen en vermindert contactgeluid, waardoor het bijdraagt aan een rustige en comfortabele leefomgeving.

Rockwool voor dakisolatie

Isoleer je dak moeiteloos met Rockwool, de all-in-one oplossing die tijd bespaart en het binnenklimaat het hele jaar door comfortabel houdt. Met een geïsoleerd hellend dak wordt de behoefte aan centrale verwarming verminderd en wordt geluidsoverlast beperkt, wat zorgt voor een aangenamer woonklimaat. Rockwool steenwol isolatie, ideaal voor zowel aannemers als particulieren die streven naar efficiënte en duurzame isolatie.

Soorten Rockwool isolatiemateriaal

Bij PontMeyer bieden we diverse soorten Rockwool steenwol isolatiematerialen aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat vloerplaten, isolatieplaten en isolatierollen. We hebben voor ieder de juiste Rockwool isolatie-oplossingen voor een efficiënte en duurzame isolatie.

Rockwool kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Rockwool isolatiemateriaal kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Rockwool isolatie bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.