text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

EPS 120 mm

8 producten gevonden

Voordelen van EPS isolatie 120 mm

De kracht van EPS isolatie 120 mm ligt in de combinatie van zijn lichte karakter en veelzijdigheid. Door het lichte gewicht is het eenvoudig te hanteren en te plaatsen. Daarbij is het ontworpen om perfect te functioneren in een breed scala aan isolatieprojecten, zoals het isoleren van je dak of vloer, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare oplossing voor je isolatieprojecten.

Duurzaamheid van EPS 120 mm

EPS 120 mm is niet alleen efficiënt in zijn functie, maar ook in zijn impact op het milieu. Het materiaal is volledig recyclebaar, wat het een verantwoorde keuze maakt voor toekomstgerichte bouwprojecten. Doordat het geen onderhoud nodig heeft en het stevig is, zorgt het voor een langdurige isolatieoplossing, waardoor je op de lange termijn zowel in kosten als in milieueffecten bespaart.

EPS 120 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPS 120 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste EPS 120 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.