text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Tegelpanelen

51 producten gevonden

Tegelpanelen kopen?

Bent u op zoek naar tegels die de decoratieve en hygiënische functies van tegels vervullen, maar ook nog eens super snel geplaatst kunnen worden? Dan bent u bij de tegelpanelen van PontMeyer aan het juiste adres. Deze panelen doen het al jaren goed in andere Europese landen, bijvoorbeeld bij onze Scandinavische bovenburen en in Engeland. Dit is natuurlijk ook niet heel onlogisch.

Tegelpanelen voor de badkamer en keuken

Buiten het feit dat tegelpanelen super eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden zijn deze ook nog eens supersnel schoon te maken. Ze zijn daarom ideaal voor vochtige ruimtes als een badkamer en keuken. Door middel van een handige klikverbinding worden de panelen snel gemonteerd. In deze klikverbinding is een aqualock verwerkt die ervoor zorgt dat er geen water en vocht tussen de tegels komt. De gladde voegen zorgen ervoor dat de tegelpanelen makkelijk gereinigd kunnen worden. Verder zijn de tegels voorzien van een HPL toplaag. Deze laag beschermd tegen schimmel, hierdoor kunnen de tegelpanelen ook geplaatst worden in de meest vochtige ruimtes zoals de badkamers en keuken. Gaat u toch liever voor losse tegels voor uw wand en vloer? Bekijk dan ons assortiment vloertegelswandtegels en eiken meubelpaneel.

Het assortiment van PontMeyer

Het mooie assortiment van PontMeyer biedt tegelpanelen aan in de afmetingen 2400x620 millimeter en 3000x620 millimeter. Alle panelen zijn voorzien van het PEFC certificaat die aangeeft dat de producten ook nog eens heel duurzaam zijn. Op het gebied van tegelpanelen is PontMeyer de samenwerking aangegaan met Fibo Trespo. Dit is een gevestigd merk binnen de tegelpanelen branche die producten levert die bijna niet te onderscheiden zijn van ‘normale’ tegels. De tegels kunnen worden afgewerkt in verschillende lagen. Deze lagen zijn extra mat, glans en glad. Wanneer u meer dan 1 pakket besteld bij PontMeyer is het aan te raden om te kijken naar het batchnummer. Wanneer deze niet overeenkomen kan er een licht kleurverschil zijn tussen de tegels. De combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid hebben ervoor gezorgt dat er maar liefst 15 jaar garantie op de tegelpanelen zit.

Gaat u zelf aan de slag?

Gaat u zelf aan de slag en lijm nodig voor het bevestigen van de tegels? Bekijk hier ons assortiment tegellijm. Voor het bevestigen van de tegels heeft u ook tegelprofielen nodig. Dezezijn geschikt voor het afwerken van uw tegelwerk. Door een tegelprofiel te gebruiken kunt u randen en hoeken netjes laten overlopen. Bekijk hier ons assortiment tegelprofielen. Ook een goede kwaliteit voegmiddel en voorstrijk maakt of breekt uw tegelwerk. Ons voegmidel is seschikt voor wand- en vloertegels. Door de goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid is deze geschikt voor het voegen van keramische tegel. Bekijk hier ons assortiment voegmiddel. PontMeyer voorstijk tegels is speciaal en onverdund te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment voorstrijk tegels.

Tegelpanelen kopen doet u bij PontMeyer

De tegelpanelen kunt u eenvoudig aanschaffen voor keukens, toiletten en kleedkamers. Door de artikelen toe te voegen aan uw winkelwagen bent u klaar om te bestellen. Mocht u nog vragen hebben over de artikelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze professionals staan zowel op al onze fysieke locaties als bij de klantenservice klaar om u van vakkundig advies te voorzien. Zo kunt u er zelf voor kiezen om langs te gaan bij 1 van onze 48 filialen. U kunt de storefinder gebruiken om te kijken welk filiaal het makkelijkste te bereiken is voor u. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan tussen 07.00 uur en 19.00 uur voor u klaar.