text.skipToContent text.skipToNavigation

Boor- en schroefmachines

25 producten gevonden
Product
Combiboorhamer
Watt
800w

Deze DeWalt combihamer heeft Perform & Protect waardoor er zeer lage vibratiewaardes van minder dan 7.0m/s² (boren in beton) voorkomen, waardoor de vermoeidheid van de gebruiker beperkt blijft. De mechanische slipkoppeling voorkomt een zware terugslag indien de boor vast zou slaan in het materiaal.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Combiboorhamer
Watt
800w
Met een boorcapaciteit tot maximaal 30mm in beton is de machine zwaar genoeg voor zware boorklussen. Met een gewicht van slechts 3,7 kilo is het mogelijk om langere tijd met de machine te werken. Dankzij de draaistop kan de combihamer ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Boorhamer
Watt
710w
Dankzij de rotatiestop kan de machine ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 2,6 kilo is het mogelijk om langere tijd met de machine te werken. Zwaar boorwerk kan tevens uitgevoerd worden met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 26mm in beton.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Product
Accu duopack
De XR Li-Ion technologie geeft een verhoogde werktijd en een geoptimaliseerde stroomtoevoer. Lichtgewicht en compact ontwerp voor een hoog gebruikscomfort. Te gebruiken met alle 18 V XR machines van DEWALT.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Combiboorhamer
Watt
800w
Dankzij de rotatiestop kan de machine ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 2,6 kilo is het mogelijk om langere tijd met de machine te werken. Door middel van de afvoer kan er stofvrij gewerkt worden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Klopboormachine
Volt
18v
Kracht en snelheid zijn de sleutelwoorden voor het omschrijven van de QUADRIVE. Met metalen aandrijving met 4 versnellingen. Voor extreme kracht en hoge toerentallen. Op die manier is krachtig schroeven met 60 Nm draaimoment in de eerste versnelling wel heel makkelijk. En nauwkeurig boren met 3.800 omw/min in de 4e versnelling wordt zo kinderspel. Of het nu om hout of metaal gaat, de serie QUADRIVE is synoniem voor uithoudingsvermogen en staat zijn mannetje. De FastFix-aansluiting garandeert daarbij een professionele performance bij het snel en zonder gereedschap omwisselen naar de CENTROTEC-boorkop, snelspanboorkop, haakse kop of dopsleuteladapter. Een weergaloze aandrijving. Voor kracht, snelheid en precisie. In elke situatie.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Heteluchtpistool
Watt
2200w

Voor intensief, maar ontspannen werken. De sterke allrounder HG2120E klaart de meeste heteluchtklussen in de werkplaats en op de bouw zonder problemen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schroefmachine
Volt
12v

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,5Ah
Product
Accu Starterset

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,0Ah
Product
Schroefboormachine
Slagschroevendraaier
Ga je verbouwen, renoveren of zelf meubels maken, dan heb je aan alleen boormachine waarschijnlijk niet genoeg. Daar is aan gedacht met de DeWalt DCK211D2T-QW. Deze combiset bestaat uit een 10,8 volt accuboormachine (DCD710) en een krachtige slagschroevendraaier (DCF815). Je boort gaten tot maximaal 19 millimeter groot in hout en het toerental past zich automatisch aan aan jouw klus. Zo ga je altijd gecontroleerd te werk. De slagschroevendraaier heeft een maximale koppel van maar liefst 107 Nm, waarmee je ook dikkere schroeven moeiteloos muurvast draait. Het compacte formaat en de 3 (!) led-lampjes maken hem heel geschikt voor gebruik in krappe hoekjes. Zo ben je met deze combiset in 1 keer klaar voor al jouw geplande klussen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Watt
460w
De DeWALT DCD791P2 schroef-/boormachine is een krachtig en toch handzame machine. Een echte alleskunner en daardoor ook onmisbaar voor zowel de professional als de thuisklusser. Bij al het boren en schroeven met kleine diameters komt dit exemplaar goed van pas.

€ xx,xx

€ xx,xx

De accuboormachine is een elektrisch aangedreven gereedschap, dat zijn energie krijgt van een accu. De machine kan worden gebruikt als schroevendraaier en ook als lichte boormachine. Om in steen te boren, zijn de meeste echter duidelijk minder geschikt.

De meeste accuschroevendraaiers hebben een snelspankop als boorhouder, waarin een bithouder kan worden bevestigd, zodat zonder gereedschap snel verschillende schroefbits kunnen worden geplaatst. Achter de kop is meestal een af te stellen slipkoppeling aangebracht. Daarbij staat een verdeling met cijfers. Deze cijfers geven een indicatie van het maximale koppel waarmee men wil werken. Hiermee kan men instellen met hoeveel kracht een schroef ingedraaid wordt.