text.skipToContent text.skipToNavigation

Boor- en schroefmachines

25 producten gevonden
Accucapaciteit
1x2,0Ah
Volt
18v
De innovatieve 18 V XR Li-Ion compacte schroef/boormachine met 2.0Ah XR accu's is voorzien van een duurzame BRUSHLESS motor. Twee snelheden, variable snelheid en links-rechts schakelaar zorgen voor maximale controle. Inclusief lader te gebruiken voor 18 V XR Li-Ion schuifaccu's van DEWALT

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Volt
18v

De DeWalt accu schroefboormachine heeft een klopboorfunctie voor meerdere toepassingen. Het is een instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven. De intelligente schakelaar beveiligt de machine en regelt progressief het toerental voor optimale controle bij elke toepassing.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Watt
460w
De DeWALT DCD791P2 schroef-/boormachine is een krachtig en toch handzame machine. Een echte alleskunner en daardoor ook onmisbaar voor zowel de professional als de thuisklusser. Bij al het boren en schroeven met kleine diameters komt dit exemplaar goed van pas.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multitool
Volt
18v

DeWalt 7-delige schroef-klopboormachine set! Geschikt voor meerdere toepassingen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Volt
18v

Combopack XR

  • Schroef-klopboormachine (DCD796)
  • Slagschroevendraaier (DCF887)
  • 2x5,0 Ah Li-Ion accu’s
  • XR multilader
  • Gereedschapskoffer (DS150)

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
2200w

Voor intensief, maar ontspannen werken. De sterke allrounder HG2120E klaart de meeste heteluchtklussen in de werkplaats en op de bouw zonder problemen.

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,0Ah
Product
Schroefboormachine
Ga je verbouwen, renoveren of zelf meubels maken, dan heb je aan alleen boormachine waarschijnlijk niet genoeg. Daar is aan gedacht met de DeWalt DCK211D2T-QW. Deze combiset bestaat uit een 10,8 volt accuboormachine (DCD710) en een krachtige slagschroevendraaier (DCF815). Je boort gaten tot maximaal 19 millimeter groot in hout en het toerental past zich automatisch aan aan jouw klus. Zo ga je altijd gecontroleerd te werk. De slagschroevendraaier heeft een maximale koppel van maar liefst 107 Nm, waarmee je ook dikkere schroeven moeiteloos muurvast draait. Het compacte formaat en de 3 (!) led-lampjes maken hem heel geschikt voor gebruik in krappe hoekjes. Zo ben je met deze combiset in 1 keer klaar voor al jouw geplande klussen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,0Ah
Watt
460w
Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werken. Instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven. Ergonomisch verbeterde handgreep met rubber bekleed. XR Li-Ion schuifaccu met acculadinsindicator zorgt voor snel en probleemloos plaatsen en verwijderen van de accu. Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een langere levensduur van de machine

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x9,0Ah
Volt
18v/54v
Ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-30mm in beton;5 m/s² zorgt voor minder vibraties voor gebruiker; waardoor u langer en aangenamer kunt werken.

€ xx,xx

€ xx,xx

De accuboormachine is een elektrisch aangedreven gereedschap, dat zijn energie krijgt van een accu. De machine kan worden gebruikt als schroevendraaier en ook als lichte boormachine. Om in steen te boren, zijn de meeste echter duidelijk minder geschikt.

De meeste accuschroevendraaiers hebben een snelspankop als boorhouder, waarin een bithouder kan worden bevestigd, zodat zonder gereedschap snel verschillende schroefbits kunnen worden geplaatst. Achter de kop is meestal een af te stellen slipkoppeling aangebracht.

Daarbij staat een verdeling met cijfers. Deze cijfers geven een indicatie van het maximale koppel waarmee men wil werken. Hiermee kan men instellen met hoeveel kracht een schroef ingedraaid wordt.