text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Knauf

15 producten gevonden

Knauf als pleisterwerk of voorstrijk gebruiken?

Knauf pleisterwerk gebruikt u voor het stucen van al uw pleisterwerk. Knauf gipsgebonden pleisters zijn toepasbaar voor alle droge binnenruimtes. Knauf cementgebonden pleisters zijn toepasbaar voor buitenwerk en natte ruimtes. De keuze van de pleister is afhankelijk van het type en de mate van zuiging van de ondergrond. Afhankelijk van het type ondergrond is voorbehandeling noodzakelijk voor een goede hechting van de gipspleister. PontMeyer heeft een ruim assortiment Knauf pleisterwerk, stucpasta, basis & afwerkpleister, machine pleister, Fix & finish, binnenpleister, stucprimer en nog veel meer.

Knauf stucpasta

Knauf FinishPasta is een gebruiksklare stucpasta. U brengt het heel eenvoudig aan op een stofvrije en droge ondergrond. Knauf stucpasta is ideaal voor het glad pleisteren van droge gipslagen. Ook betonnen ondergronden of gipskartonplaten kunt u met deze pasta pleisteren in een laagdikte van 0 tot 2 mm.

Knauf isolatie

Bij ons vindt u een ruim assortiment Knauf isolatie. Zo hebben wij een ruime keuze aan isolatiewol en isolatieplaten, ook wel glaswol en steenwol genoemd. Glaswol bestaat uit glasvezels gemaakt van kalksteen, kwartzand, glasscherven en soda. Het is een natuurproduct, bestaande uit vezels van vulkanisch gesteente. Beide Knauf isolatiematerialen zijn zeer duurzaam, hebben een voortreffelijke thermische- en geluidsisolatie en zijn uitermate brandveilig. Bekijk hier ons assortiment Knauf isolatie.

Knauf stuc primer

Op zoek naar een primer om uw muren voor te behandelen? Met Knauf stuc primer worden sterke of onregelmatig zuigende steenachtige ondergronden binnenshuis voorbehandeld. Deze stuc primer heeft een hoge opbrengst en een sterk verminderde zuiging. Daarnaast is de Knauf stuc primer gemakkelijk handmatig te verwerken. Bekijk hier onze Knauf stuc primer. Ook hebben wij onze eigen stuc primer. Deze voorkomt onregelmatig aantrekken en verbranden van de gipslaag. Bekijk hier ons assortiment PontMeyer stucprimer.

Betokontakt van Knauf

Met knauf betokontakt worden gladde, zwakke of niet zuigende steenachtige ondergronden binnenshuis voorbehandeld. Dit om de hechting van de gipspleister te verbeteren. Knauf betokontakt vormt een hechting tussen de ondergrond en droging van de aan te brengen gipspleister. Bekijk hier ons assortiment Knauf betokontakt.

Knauf MP75 machinepleister

Knauf MP75 is geschikt voor alle steenachtige ondergronden in alle typen ruimtes en gebouwen. Voor de verwerking adviseren wij een PFT gipsspuitmachine. Binnenpleister voor machinale verwerking in één laag. Niet geschikt voor vochtige bedrijfsruimtes. Tevens geschikt voor pleisterdragers, zoals stucplaten en stucanet. Stucpleister nodig? Ook dan zit u goed bij PontMeyer. Bekijk hier ons assortiment stucpleister.

Kenmerken Knauf MP75

Voor glad pleisterwerk met 10mm minimale laagdikte
Vochtregulerend
Wordt gelijkmatig hard
Geschikt voor grotere laagdiktes
Hoge opbrengst
Soepel te verwerken
Extra lange verwerkingstijd ±3 uur
Machinale verwerking met Knauf PFT gipsspuitmachines
Pleisteren in één laag

Verwerkingsadvies voor Knauf MP75

De Knauf MP75 pleister dient u binnen circa 30 minuten na het aanbrengen op de ondergrond vlak zetten. Na het opstijven (ongeveer 2 uur) kunt u de pleister bevochtigen, doorschuren/filzen en glad pleisteren. De totale verwerkingstijd vanaf het instrooien is ongeveer 3 uur. Dit is afhankelijk van het type ondergrond, de temperatuur en de relatieve vochtigheid van de omgeving. Na volledige afwerking van de pleister, dient u het goed te ventileren om een snelle droging te bevorderen.

Knauf Gipspleister

Knauf gipspleister snelband is een gipspleister met een zeer korte afbindtijd. Goed te gebruiken voor het stellen van hoekprofielen en het repareren van grote oneffenheden in de ondergrond. Een korte afbindindtijd, gelijkmatiger verharding zijn de voornaamste kenmerken van Knauf Gipspleister. Daarnaast is het gemakkelijk handmatig te verwerken.

Knauf afwerkpleister

UP 210W is geschikt als basis- en afwerkpleister die zowel handmatig als machinaal kan worden verwerkt op diverse steenachtige ondergronden zoals metselwerk.