text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

XPS 50 mm

Wat zijn de voordelen van XPS dikte 50 mm?

Bij het kiezen van isolatiemateriaal biedt XPS 50 mm een solide basis doordat het bestand is tegen vocht en gemakkelijk in gebruik is. De platen zijn licht, wat de installatie vereenvoudigt, en tegelijk duurzaam genoeg om de elementen te weerstaan, wat bijdraagt aan een lange levensduur van jouw project. De 50 mm dikke XPS isolatieplaten zijn een van de dikste platen in het assortiment. Over het algemeen geldt dat hoe groter het temperatuurverschil is tussen binnen en buiten en hoe hoger het gewenste isolatieniveau, des te dikkere XPS isolatieplaten je nodig hebt.

Wanneer gebruik je XPS 50 mm?

XPS 50 mm komt vooral tot zijn recht in omgevingen waar betrouwbaarheid onder vochtige omstandigheden gevraagd wordt. Denk aan de isolatie van kelders, vloeren en daken. Maar ook voor de isolatie van badkamers waar het materiaal zijn vochtwerende kwaliteiten kan bewijzen, is XPS 50 mm een uitstekende keuze.

XPS 50 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je XPS 50 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste XPS 50 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.