text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Afmeting (mm)
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Toon meer Toon minder
Merk
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Toon meer Toon minder
Productgroep
search.nav.facetShowMore_Productgroep search.nav.facetShowLess_Productgroep
Filter 209 resultaten

Muurisolatie

209 producten gevonden

Muurisolatie

Bij PontMeyer hebben we diverse muurisolatie mogelijkheden. Om een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden voor muurisolatie is het goed om de eigenschappen van de verschillende isolatievormen tot u te nemen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden binnen muurisolatie, lees dan verder.

Muurisolatie met behulp van isolatiewol

Eén van de mogelijkheden om uw muur te isoleren is met behulp van isolatiewol. Binnen isolatie wol kennen we twee mogelijkheden: glaswol en steenwol. Beiden zijn zogenaamde minerale wollen. Dat houdt in dat ze als eigenschap hebben dat ze een flexibele en wollige structuur hebben. Wat het aanbrengen van de isolatie vergemakkelijkt. Ook hebben ze beiden een waterafstotende en brandvertragende werking en zijn ze rot- en schimmelvrij.

Naast de isolerende werking, hebben glas- en steenwol beiden een goede isolerende een geluidsdempende werking. Het verschil tussen de twee soorten is dat glaswol bestaat uit lange glasvezels waar steenwol bestaat uit vezels van vulkanisch gesteente. Hierdoor is glaswol lichter van gewicht dan steenwol. Glaswol is bovendien ook een uiterst milieuvriendelijk materiaal. Het voordeel van steenwol is dat het tegen een grotere druk kan.

Kunststof isolatie voor uw muur

Kunststof isolatie, ook wel hardschuim genoemd, is een veelgebruikte vorm bij het isoleren van muren. In ons assortiment komt u EPS kunststof muurisolatie het meest tegen. Een verschil met isolatiewol is dat het een cellenstructuur heeft en geen vezelstructuur. De keuze voor de isolatievorm is afhankelijk van het project en de gewenste isolatiewaardes. Naast EPS vindt u in ons assortiment XPS (Jackodur) en PIR isolatie.

Muurisolatie kopen bij PontMeyer

De juiste muurisolatie voor uw project gevonden? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Wanneer het door u gewenste product op voorraad is, kunnen we binnen 1 tot 2 werkdagen leveren. Het afleveren kan op de door u gewenste locatie: bij uw bedrijf, uw thuisadres of de bouwlocatie.

Mocht u naar een artikel op zoek zijn dat u niet direct kunt vinden, dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Uiteraard kunt u ook terecht bij één van onze drive-in vestigingen. Op onze vestigingen pagina kunt u snel zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.