text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Kleuromschrijving
Maatvoering
Kleurgroep
Lengte (mm)
Garantie
Garantie periode
Materiaalsoort
Modelcode
Serie
Uitvoering
Productgroep
Filter 1 resultaten

Anti inbraakstrip

Voorkom dat er makkelijk wordt ingebroken en kies voor Secustrips. De anti-inbraakstrip bestaat uit twee stalen strips die u snel en eenvoudig op u deur en kozijn monteert. De strips vormen een ijzersterke barriére tegen inbraak. Lees hier meer over de mogelijkheden van Secustrips.

Secustrip Anti inbraakstrips

Secustrip is een anti inbraakstrip welke bijdraagt aan een slimme inbraakbeveiliging. De meeste inbraken vinden plaats via een deur, door deze goed te beveiliging vermindert u de kans op inbraak. De secustrip wordt compleet geleverd met montage handleiding en montagemateriaal en deze bevestigt u gemakkelijk op uw deurkozijn.

Soorten secustrips

U kunt secustrips kopen voor het beschermen van uw voor- of achterdeur. Het kiezen van de juiste secustrip kunt u doen op basis van de draairichting van de deur en de terug ligging. Dit houdt in de afstand tussen de deur en de buitenkant kozijn. U kunt deze afstand gemakkelijk meten door een houten klos op het kozijn te plaatsen en met een rolmaat de afstand te meten.

Secustrips zijn leverbaar met diverse lengte maten, meet de lengte van uw kozijn voordat uw een secustrip koopt zodat u de juiste lengte heeft. De secustrip wordt geleverd in drie standaard kleuren namelijk RAL 9001, RAL 8014 en RAL 7021. 

Secustrip op maat

Het is mogelijk om een secustrip op maat te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit de een ruim scala RAL kleuren, waardoor de strip altijd past bij uw kozijnen. Heeft u openslaande tuindeuren of opdekdeuren? Hier kunt u secustrip voor laten maken.

Wenst u meer informatie over een secustrip met een afwijkende kleur, lengte of model? Informeer bij één PontMeyer vestiging bij u in de buurt naar de mogelijkheden.

Benodigdheden

U kunt de secustrips gemakkelijk bevestigen op uw deur en kozijn. De secustrips worden geleverd met een bijbehorende één toers schroeven. Dit zijn schroeven welke na het monteren niet meer los geschroefd kunnen worden. De secustrip wordt met een uitgebreide montage handleiding geleverd. Voor de montage van uw secustrip kunt u gebruik maken van een schroevendraaier, timmermanspotlood, rolmaat, ijzerzaag en metaalvijl. Voor het boren van de schroefgaten wordt geadviseerd om een 2 mm boor te gebruiken, bij hardhout wordt een 3mm boor geadviseerd. Door gebruik te maken van speciale bitjes kunt u de schroeven gemakkelijk vastschroeven met een schroefmachine.

Secustrip kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.