text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Wiggen

15 producten gevonden

Wiggen kopen?

De wiggen worden gebruikt voor het stellen van wanden, balken, kozijnen, stempels, bekistingen en deuren. PontMeyer heeft een ruim assortiment wiggen en uitvulplaatjes. Bekijk ze hier en bestel gemakkelijk online! Bekijk ook eens ons vloerafwerking.

Bent op zoek naar een deurwig?

Waarvoor is het gebruik van een deurwig tijdens het bouwen zo belangrijk? Heel simpel! Een deurwig voorkomt dat een deur tegen een muur dicht klapt of slaat. Dit is een veel voorkomende probleem als er een stevige doortoch is. Het doet niet alleen pijn aan uw oren, het kan ook nog eens het werk beschadigen of het glas uit de deur klappen. Dit is natuurlijk niet wat u wilt als u voor een klant aan de slag bent! Deze deurstopper is van flexibel kunststof gemaakt. Zo schuift u de deurwig gemakkelijk onder een deur. Het stevige materiaal kan tot wel 100 kilo gewicht aan, waardoor de deur altijd open blijft.

Kenmerken wiggen

Elk formaat van de wig heeft zijn eigen kleur en zijn verpakt in een handige staafverpakking. Heeft u materiaal nodig voor het egaliseren van uw vloer? Bekijk dan ons egaline.Heeft u vragen over het gebruik? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom lang in een van onze vestigingen. Wij helpen u graag!

Heeft u kunststof wiggen of kunststof blokjes nodig?

Ook voor Kunststof wiggen zit u goed bij PontMeyer. De wiggen zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een maatvoeringen van 8x23x40mm. Wij hebben ze in de kleuren rood, groen, blauw en geel.

Kunststof blokjes nodig?

Onze kunstof blokjes worden toegepast in beglazingssystemen om de glasruit te steunen, zodat het glas niet in contact komt met de onderdorpel en het stellen zodat het glas een gelijkmatige omtrekspeling heeft t.o.v. de sponning, vooral in bewegende ramen en deuren.

Kenmerken kunststof wiggen

- spatiëren, zodat het glas een gelijkmatige afstand heeft tussen glas en sponning en glas en glaslat in gesloten beglazingssystemen met plastische afdichtingskit
- handig verpakt per 100 stuks in een zakje
- plaatsing dient ter gebeuren volgens de beglazingsnormen

Overige bouwwerkzaamheden

Bent u aan het verbouwen? Dan is PontMeyer waar u moet zijn! Zo hebben wij een ruime keuze uit artikelen voor al u afbouw werkzaamheden. Bekijk snel eens onze gipsplaten en stucplaten. Ook voor uw platen met een grote vormvastheid bij wisselende klimatologische omstandigheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier onze gipsvezelplaten en Fermacell platen.