text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Zandcement

0 producten gevonden

Zandcement

Zandcement is een kant-en-klaar mengsel van zand en cement. Het is eenvoudig te verwerken met water en droogt binnen 2 uur. In ons assortiment vind je twee soorten Weber zandcement geschikt voor grote oppervlaktes: vloeibare zandcement en basis zandcement. Beiden zijn beschikbaar in zakken van 25 kg en geschikt voor verschillende toepassingen. Zo creëer je altijd het beste resultaat met de juiste materialen.

Op zoek naar andere zakwaren? Bekijk ook ons aanbod snelcement, cement en zand.

Toepassing van zandcement

Zandcement is geschikt voor verschillende binnen- en buitentoepassingen. Zo wordt het gebruikt voor het maken van dekvloeren, stevige muren en funderingen. Daarnaast is het geschikt voor het maken van lagen onder een afschot, tegelvloeren en het leggen van vloerverwarming.

Zandcement kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van de verschillende soorten zandcement? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en het juiste zandcement bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.