text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Zandcement

Product
Toon meer Toon minder
Toepassingsgebied
Maatvoering
Kleuromschrijving
Productgroep
Filter 3 resultaten
3 producten gevonden

Zandcement is een fabrieksmatig vervaardigde kant-en-klare zandcementmortel. Het wordt voornamelijk gebruikt bij het leggen van dekvloeren. PontMeyer heeft een ruim assortiment Zandcement van het merk Beamix dat speciaal is ontwikkeld voor praktische en een duurzame toepassing.

Wilt u zandcement voor uw vloer kopen?

Beamix zandcement is bij PontMeyer verkrijgbaar is zakken van 25 kg. U voegt eenvoudig water toe en kunt er meteen mee aan de slag. Na verwerking is het product binnen 2 uur volledig droog en kunt u waar nodig verder afwerken. Deze verpakking is geschikt voor grotere oppervlakten. Zo maakt u stevige muren, funderingen of tegelvloeren. Daarnaast is het middel zelfs geschikt voor het maken van lagen onder een afschot en het leggen van vloerverwarming.

Zandcement bestellen voor zowel binnen als buiten

Het voordeel van Beamix zandcement is dat het geschikt is voor zowel binnen als buiten. Zo legt zowel uw keukenvloer als terras binnen no-time!

Zandcementmortel kopen

Ook voor het kopen van zandcementmortel zit u goed bij PontMeyer. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit. Zandcementmortel gebruikt u onder andere voor het leggen van een dekvloer. Zo wordt de onderliggende, dragende vloer geëgaliseerd of naar een hoger peil gebracht. Daarnaast is het geschikt voor het installeren van vloerverwarming. Bekijk ons assortiment zandcementmortel en maak uw bouwproject compleet!