text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Cement

8 producten gevonden

Cement

Cement is het bindmiddel dat wordt gebruikt in mortel, oftewel specie. Het is een chemisch bindmiddel dat je mengt met water en zand om er vervolgens mortel van te maken. Doordat er een chemische reactie ontstaat, hardt het mortel mengsel uit. De hoeveelheid gips in het cement bepaalt hoe snel de mortel uithardt. Mortel is hetgeen waarmee wordt gemetseld, gevoegd of betegeld. Cement wordt vaak los verkocht per zak, zodat je het zak cement zelf kunt mengen. Wil je dat liever niet? Koop dan kant-en-klaar cement. Hier hoef je alleen nog water aan toe te voegen.

Wat is het verschil tussen cement en mortel?

Het verschil tussen cement en mortel is dat cement een fijn bindmiddel is dat altijd in combinatie met andere producten wordt gebruikt, zoals zand, water en grind. Mortel is een samenstelling van cement met zand en beton van cement, zand en grind. Cement wordt dus gebruikt voor het mengen van beton en mortel.

Cement kopen bij PontMeyer

Het juiste cement gevonden voor jouw project? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Het assortiment van PontMeyer bestaat uit 25 kg cement zakken en emmers cement van 6 kg of 12 kg. De meeste emmers en zakken cement hebben wij voor je op voorraad. Daarnaast hebben wij voor kleine reparaties en montages ook snelcement

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.