text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Toon meer Toon minder
Merk
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Filter 51 resultaten

Spouwmuurisolatie

51 producten gevonden

Spouwmuur isolatie

Spouwmuur isolatie is zoals de naam al zegt het isoleren van de spouw,het gedeelte tussen de binnen- en de buitenmuur. Een spouw zorgt ervoor dat vocht de ruimte niet binnendringt, dat de warmteweerstand wordt verhoogd en dat het buitenspouwblad wordt gedroogd door ventilatie. Voor 1920 hadden weinig woningen een spouwmuur. De spouwmuur is vanaf 1920 de standaard geworden en sinds de jaren zeventig worden nieuwbouwwoningen opgeleverd met een al geïsoleerde spouw. Een spouwmuur wordt veelal geïsoleerd door middel van:

Glas- en steenwol wordt voornamelijk gebruikt voor het isoleren van grotere spouwmuren. Voor kleinere spouwmuren is dit materiaal is niet geschikt, omdat de vlokken blijven hangen waardoor de spouwmuur niet helemaal gevuld wordt. Kies in plaats daarvan voor schuim bij het isoleren van kleinere spouwmuren. Schuim is gevoelig voor ongedierte. Houd hier rekening mee, zodat u niet onverwacht wordt verrast.

Wilt u meer weten over een spouw isolatie? Lees dan ons advies artikel over het isoleren van een spouwmuur.

Spouwmuur isolatie kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u spouwmuur isolatie kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment aan spouw isolatie. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste spouwmuur isolatie producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag, zoals wat de kosten zijn van spouwmuur isolatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.