text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 60 mm

11 producten gevonden

De voordelen van PIR 60 mm

Kiezen voor PIR isolatie 60 mm betekent kiezen voor topkwaliteit in isolatie. Deze PIR platen 60 mm zijn niet alleen efficiënt in het reguleren van een aangenaam binnenklimaat, maar ook verrassend eenvoudig te bewerken. De PIR platen 60 mm snijd je nauwkeurig op maat met een scherp stanleymes voor rechte en eenvoudige sneden, maar voor meer complexe of gedetailleerde sneden kan je een decoupeerzaag of cirkelzaag met een fijn zaagblad gebruiken. Dit zorgt voor een strakke installatie die warmteverlies tegengaat bij het isoleren van bijvoorbeeld een spouwmuur.

RD waarde PIR 60 mm

De PIR isolatie van 60 mm dik heeft een indrukwekkende RD-waarde van 2,70 m²·K/W. Dit toont aan dat, zelfs bij deze dikte, PIR 60 mm een uitstekend vermogen heeft om warmteoverdracht tegen te gaan, waardoor het een efficiënte keuze is voor isolatie toepassingen

PIR 60 mm geleverd door Kingspan

In ons assortiment vind je de PIR isolatieplaten 60mm van Kingspan aan. Kingspan staat voor innovatie, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit.

PIR 60 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 60 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 60 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.