text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Wat zijn de kenmerken van EPS 150 mm?

EPS 150 mm isolatie is ontworpen voor hoogwaardige isolatieprestaties. EPS materiaal isoleert goed en is geschikt voor zowel binnen- als buitenisolatie. Dankzij de dichtheid van het materiaal is het duurzaam, waardoor het lang meegaat en een goede investering is voor elke bouw. Het lichte gewicht maakt het bovendien gemakkelijk te hanteren en te installeren, wat tijd en kosten bespaart.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden met EPS 150 mm?

EPS 150 mm isolatie biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, waardoor het een veelzijdig inzetbaar product is in diverse bouwprojecten. Het wordt vaak gebruikt voor de isolatie van vloeren, muren en daken. Dankzij de hoge druksterkte is EPS 150 mm ook geschikt voor toepassingen waar een hogere belastbaarheid vereist is, zoals bij gevelisolatiesystemen en het isoleren van platte daken. Bovendien is het materiaal bestand tegen vocht en schimmels, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtgevoelige ruimtes zoals kelders en badkamers.

Waarom is EPS 150 mm een duurzame keuze

Duurzaamheid is een sleutelfactor in de hedendaagse bouw, en EPS 150mm isolatie past perfect in dit plaatje. Het materiaal is niet alleen langdurig effectief, maar ook recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Daarnaast draagt het bij aan energiebesparing door zijn uitstekende isolatievermogen, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot. Dit maakt EPS 150mm een verantwoorde keuze voor milieubewuste bouwprojecten

EPS 150 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPS 150 mm kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste EPS 150 mm bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.