text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Spaanplaat standaard

Spaanplaat standaard is een homogene plaat die veel gebruikt wordt voor decoratieve en constructieve doeleinden. De plaat is geschuurd en heeft een fijn oppervlak. Hij is te gebruiken als wandbekleding, constructieplaat en dak- en vloerplaat.

De spaanplaat standaard van PontMeyer is voorzien van het FSC®- of PEFC®-keurmerk.

Deze plaat is niet geschikt voor een dragende of tillende constructie, zoals een vloer of plafond. Liever een plaat die hier wel voor geschikt is? Kijk dan naar multiplex of underlayment.

Naast spaanplaat standaard hebben wij ook vochtwerende spaanplaat en gemelamineerde spaanplaat.

Spaanplaat standaard kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je spaanplaat standaard kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste platen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.