text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of email.

Spaanplaat vochtwerend

 

6 producten gevonden

Spaanplaat vochtwerend wordt ook spaanplaat v313 genoemd. Het plaatmateriaal is te herkennen aan de groene kleur. PontMeyer biedt spaanplaat vochtwerend in verschillende uitvoeringen voor een scherpe prijs. Lees dan verder over het toepassen van vochtwerende spaanplaten.

Spaanplaat vochtwerend toepassen

Spaanplaat vochtwerend wordt toegepast in licht vochtige ruimtes. De speciale, vochtwerende verlijming zorgt ervoor dat het plaatmateriaal in een vochtige omgeving maar minimaal uitzet. Het is belangrijk om spaanplaat vochtwerend goed te beschermen tegen direct contact met water. Hiervoor is het namelijk niet geschikt. Het plaatmateriaal kan worden gebruikt voor diverse toepassingen:

  • voor meubels in vochtige ruimtes
  • als constructieplaat, zoals voor vloeren, wanden en daken
  • als verloren bekisting of betonbekisting (de ongeschuurde plaat)

U kunt kiezen uit rechte platen of platen met tong en groef. Spaanplaat vochtwerend met tong en groef schuift u eenvoudig in elkaar. Tot slot bieden we een kant-en-klare achterplaat voor een inbouwtoilet.

Spaanplaat vochtwerend verwerken

U kunt spaanplaat vochtwerend laten zagen in één van de 48 PontMeyer vestigingen. Het is ook mogelijk om spaanplaat vochtwerend zelf op maat te maken met een cirkelzaag of decoupeerzaag. Om het zagen te vereenvoudigen, kunt u de plaat eerst een halve centimeter insnijden. Het plaatmateriaal is op de ondergrond te schroeven, nagelen of lijmen. U kunt gebruik maken van spaanplaat schroeven. Spaanplaat vochtwerend is te verven met reguliere verf of latex. U kunt de plaat eerst behandelen met een voorstrijkmiddel voor een betere hechting van de verf.

Spaanplaat vochtwerend kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment houten vlonderplanken en composiet vlonderplanken. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!