text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Douglas rabatdelen

Product
Kopmaat (mm)
Netto kopmaat (mm)
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Houtsoort
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Productgroep
Filter 10 resultaten
10 producten gevonden

Douglas rabatdelen

Een veelgebruikt model van gevelhout zijn Douglas rabatdelen. Deze planken zijn voorzien van een profiel aan de lange zijde. Hierdoor kunt u eenvoudig de losse Douglas rabatdelen in elkaar schuiven. Het creëren van gevelbekleding wordt een fluitje van een cent. Wilt u meer weten over onze rabatdelen van deze houtsoort? Lees dan verder!

Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan Douglas hout, zoals:

Toepassingen Douglas rabatdelen

Rabatdelen van Douglas hout zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Zo worden Douglas rabatdelen over het algemeen toegepast als gevelbekleding met een horizontale bevestiging. Het is echter mogelijk om nog meer te maken met dit materiaal. Zo kunt u rabatdelen tevens toepassen voor een tuinhuis of een vorm van tuinafscheiding, zoals schuttingen. Kortom, Douglas rabatdelen lenen zich uitstekend voor buitenbetimmeringen. Bent u op zoek naar andere houten gevelbekleding? Bekijk dan ook eens ons assortiment aan potdekselplanken, boeidelen, Zweeds rabat en Totem boeidelen en gootlijsten. Of neem een kijkje in ons volledige aanbod aan houten gevelbekleding.

De eigenschappen van Douglas rabatdelen

Douglas rabatdelen zijn afkomstig van de Douglasspar. Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamheid en gaat zo’n 10-15 jaar mee. Douglas rabatdelen zijn meestal onbehandeld. Douglas rabatdelen staan bekend om het iconische oranje uiterlijk en mooie vlamtekening. Wilt u de natuurlijke uitstraling van de Douglas rabatdelen behouden, zonder dat deze grijs uitslaan? Zorg dan dat u de Douglas rabatdelen behandeld met olie of beits.

Ons assortiment aan rabatdelen van Douglas hout

Bij Pontmeyer in het assortiment vindt u Douglas rabatdelen met duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat deze houtsoort een verwachte levensduur heeft van 10 tot 15 jaar. Onze Douglas rabatdelen hebben een kopmaat van 23x200mm en een lengtemaat 4000mm. Daarbij zijn de Douglas rabatdelen fijnbezaagd.

Douglas rabatdelen kopen bij PontMeyer

Wilt u Douglas rabatdelen kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling Douglas rabatdelen te plaatsen. Koopt u uw Douglas rabatdelen liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading Douglas rabat gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan Douglas rabatdelen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!