text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Draairichting
Verpakkingsinhoud
Productgroep
Filter 66 resultaten

Loopslot

66 producten gevonden

Bent u van plan om een nieuw deurslot te kopen voor uw binnendeur? Bekijk dan eens ons assortiment aan loopsloten. Bij PontMeyer vindt u een loopslot voor iedere deur. Of u nu op zoek bent naar een zwart of wit loopslot, een loopslot met of zonder sleutelgat en een slot dat u kunt gebruiken voor een links- of rechtsdraaiende binnendeur: bij ons vindt u het juiste slot! Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan deurbeslag en ons aanbod aan binnendeuren en buitendeuren.

Loopslot kopen

Heeft u het perfecte loopslot gevonden? Koop deze dan gemakkelijk en snel online of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging bij u in de buurt. Kunt u de prijzen in onze webshop niet inzien? Maak dan in twee simpele stappen een vrijblijvend account aan waarmee u de prijzen van onze loopsloten en andere deursloten kunt bekijken.

Loopslot en Pontmeyer

Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen in staat om uw gewenste producten binnen 1 tot 2 dagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie te leveren. Heeft u vragen over het juiste loopslot? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen