text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Solatube

0 producten gevonden

Solatube

Solatube is één van de meest bekende merken die daglichtsystemen leveren voor een plat dak. Het Solatube daglichtsysteem vangt met een kleine lichtkoepel daglicht op. Een reflecterende buis met een reflectiewaarde van maar liefst 99,7% weerkaatst het licht naar de gewenste ruimte, waar de solatube plafondplaat het in alle richtingen verspreidt. Hierdoor creëer je met Solatube daglicht in ruimtes waar er geen ruimte of mogelijkheid is voor het plaatsen van een lichtkoepel, raam of dakraam.

Solatube 35 cm

In het assortiment van PontMeyer vindt je verschillende Solatube systemen, waaronder Solatube 35 cm. Het is de meest toegepaste lichtbuis en levert twee keer zo veel daglicht op als een Solatube 25 cm.

Solatube kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een Solatube kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wij hebben de meeste Solatube lichtbuizen op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard bent je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.