text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Daglichtbuis

0 producten gevonden

Daglichtbuis

Een daglichtbuis, oftewel een light tube of daglichtspot, is een daglichtsysteem dat lichtinval creëert op plekken waar deze nodig is. Het daglicht wordt buiten opgevangen door een compacte koepel op het dak en de reflecterende buis transporteert het licht naar binnen. De plafondplaat zorgt vervolgens voor de verspreiding van het daglicht op de door jou gewenste plek. Dit zorgt voor meer wooncomfort en heeft een positieve uitwerking op de gezondheid van de mens.

Eén van de bekendste daglichtbuis merken is Solatube. Bekijk ons gehele Solatube assortiment.

Voordelen van een daglichtbuis

Een daglichtbuis zorgt net als een dakvenster voor licht. Het voordeel van een daglichtbuis is dat je voor het plaatsen hiervan niet de gehele dakconstructie hoeft te wijzigen. Bij het plaatsen van een daglichtbuis zijn de aanpassingen minder ingrijpend en dus voordeliger. Andere voordelen van een daglichtspot zijn:

  • Geen geluid van regen en andere weersomstandigheden
  • Geen stralingswarmte
  • Natuurlijk daglicht
  • Goede isolatie van de lichtbuis

Daglichtbuis kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze lichtbuizen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de juiste lichtbuis bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.