text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

€ xx,xx

€ xx,xx

  • Professioneel advies
  • Online bestellen en afhalen in 48 vestigingen
  • Gratis bezorgd vanaf €500
Bijhorende artikelen

zwaluw pu-stone adhesive nbs 750ml

ID K500101300
Product
Polyurethaanlijm
Kleuromschrijving
Beige
Maatvoering
bus 750ml

Productbeschrijving

Zwaluw® PU Stone Adhesive is een kant-en-klaar hoogwaardige polyurethaanlijm voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalkzandsteen-blokken. Het heeft een zogenaamd collapsible karakter om een zo optimaal mogelijk resultaat te geven bij het verlijmen. Zwaluw® PU Stone Adhesive is de lijm als u snel, ligt en schoon wilt werken en als u geen water en/of elektriciteit ter beschikking heeft. De lijm hardt uit door reactie met vocht uit de lucht en de grond. Gebruik van een kitpistool.

De lijmschuimen Zwaluw Thermo-Adhesive en Zwaluw Stone-Adhesive hebben onlangs nóg een voordeel gekregen. Beide schuimen zijn nu uitgerust met een combi-valve ventiel, een unieke aansluiting dat de schuimen zowel voor pistolen als handgebruik geschikt maakt. De vakman hoeft nog maar één product in te kopen en heeft dus altijd het juiste schuim bij de hand. Deze lijmschuimen zijn direct verwerkbaar: zonder of mét pistool. Zwaluw PU Thermo Adhesive verlijmt gevelisolatieplaten en Zwaluw PU Stone Adhesive is een hoogwaardige steenlijm.

Kenmerken

  • Kant-en-klare polyurethaanlijm voor het verlijmen van onder andere niet dragende binnenmuren van gips-, beton-, cellenbeton- en kalkzandsteenblokken
  • Kan ook worden ingezet als houtlijm