text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Amsterdam Centrum

Adres

Zeeburgerpad 23-25
1018 AH Amsterdam

Route naar de vestiging 020-6650416

amsterdamcentrum@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Pand

Drive-in

Team

PontMeyer Amsterdam Centrum is al jaren dé houthandel en bouwmarkt voor omgeving Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg en Amsterdam Centrum. Bij PontMeyer Amsterdam Centrum vind je een grote hoeveelheid hout, zoals Douglas hout en eiken planken. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit isolatieglas voor achterdeuren en timmermansgereedschap.

De vestiging Amsterdam Centrum staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel Amsterdam Centrum bouwmaterialen en hout kopen. We beschikken over een handige drive-in, waar je met jouw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde bouwmaterialen inlaadt. Bouwmaterialen en hout kopen bij bouwwinkel Amsterdam Centrum scheelt je veel tijd, die je weer aan jouw klus kunt besteden. Nog meer tijd besparen? Bestel dan jouw bouwmaterialen en hout online in onze webshop.

Groothandelsprijzen

Bij PontMeyer bestel je grote partijen hout en bouwmateriaal tegen scherpe prijzen. Wil je goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan een account aan. Je kunt dan direct de prijzen van onze bouwmaterialen inzien. Dit vraagt weinig van je tijd: je kunt je binnen een minuut registreren als klant. Voor grote projecten kun je ook een offerte aanvragen of je BIM-model opsturen. Op basis van het model stellen wij een offerte voor je op.

PontMeyer Amsterdam Centrum heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij jouw vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Amsterdam Centrum

Bij houthandel Amsterdam Centrum vind je onze vakkundige medewerkers die je graag over het gebruik en de toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Je kunt je plaatmateriaal direct op maat laten zagen door gebruik te maken van onze zaagservice. Daarnaast zijn er veel meer bewerkingsmogelijkheden. Informeer bij jouw verkoper of neem contact op met onze klantenservice.

Ook kunnen wij hout en bouwmaterialen leveren binnen de ring met onze supersprinter. Onze supersprinter is uitgerust met een handige kraan. Wil je jouw bestelling op hoogte laten lossen? Neem dan contact op met PontMeyer Amsterdam Centrum.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser kan online bouwmaterialen en hout bestellen. Je vindt in onze webshop ruim 30.000 artikelen. In onze webshop vind je meer informatie over de producten en de actuele voorraden. Je kunt na inlog meerdere projecten aanmaken en jouw benodigde artikelen per project opslaan. Als je bent ingelogd zie je jouw persoonlijke prijzen. Daarnaast kun je zelf een leverdatum kiezen en veilig online bouwmaterialen en hout bestellen, betalen via iDEAL of op rekening.

PontMeyer Amsterdam Centrum bereiken

PontMeyer Amsterdam Centrum is eenvoudig te bereiken vanaf de Ring van Amsterdam via de Piet Heintunnel. Je vindt de houthandel en bouwmarkt van Amsterdam op het Zeeburgerpad in Amsterdam. Houd er rekening mee dat PontMeyer Amsterdam Centrum een kleine parkeergelegenheid heeft.

Kom langs bij PontMeyer Amsterdam Centrum voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar!