text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Schuttingplanken

Bezig met een tuinverbouwing en op zoek naar een mooie schutting? Met onze schuttingplanken maak je gemakkelijk zelf een nieuwe schutting. Alle schuttingplanken in ons assortiment kunnen we voor je op maat zagen.

Staat het hout dat je zoekt er niet tussen? Bekijk dan ons volledige aanbod aan houten planken.

27 producten gevonden

Soorten houten schuttingplanken bij PontMeyer

In ons assortiment vind je verschillende soorten houten schuttingplanken. Hieronder lichten we de drie populairste houtsoorten kort toe.

  • Douglas schuttingplanken: deze planken hebben een mooie oranje tint en zijn vaak aantrekkelijk in prijs in vergelijking met andere schuttingplanken. Het hout is te behandelen met olie, beits of verf. Wil je weten hoe? Lees dan ons klusadvies over douglas hout behandelen.
  • Keruing schuttingplanken: deze planken hebben een warme, donkere kleur, maar let op: ze kunnen vergrijzen door het weer (zon en regen). Om dit te voorkomen, raden we aan het hardhout te behandelen met een olie.
  • Vurenhout schuttingplanken: licht van kleur, niet al te zwaar en gemakkelijk te bewerken. De planken zijn al geïmpregneerd, hierdoor is er weinig onderhoud nodig. De levensduur van geïmpregneerd hout is tien tot vijftien jaar.
  • Hardhouten schuttingplanken: geschikt voor zware constructiewerken. Alle hardhouten planken zijn voorzien van het FSC®-milieucertificaat. Deze houtsoort gaat tot twintig jaar mee.

Zwarte schuttingplanken

Op zoek naar een stoere en moderne schutting? Kies dan voor zwarte schuttingplanken. Een vaak voorkomende manier waarop de schuttingen gebouwd worden, is potdekselen. Bij potdekselen stapel je de zwarte schuttingplanken over elkaar heen. Zo creëer je een mooie, stoere zwarte achtergrond en tevens meer privacy. In ons artikel over potdekselen vertellen we je hoe je dit het beste doet.

Schuttingplanken kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de schuttingplanken? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste schuttingplanken bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.