text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Merk
Toepassing
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Rd-waarde
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Filter 7 resultaten

Resol

7 producten gevonden

Resol

Resol, oftewel Kingspan Kooltherm, is isolatiemateriaal op basis van bakeliet gecombineerd met hars. Door de reactie met het hars ontstaan er hele fijn gesloten cellen. De gesloten cellen creëren een fijne structuur die zorgt voor een hoge brandweerstand en een hoge Lambda waarde vanaf 0,018 W/(m∙K). Zelfs bij de kleinste dikte Resol isolatie heeft u het voordeel van een hoge isolatiewaarde. Het voordeel hiervan is dat u in een krappe ruimte veel kunt isoleren en u kunt besparen op de bouwkosten. Daarnaast hebben de resol isolatieplaten een vezelvrije kern.

De platen zijn zeer vochtgevoelig. Het is daarom belangrijk dat de platen droog opgeslagen worden. Ook raakt het materiaal sneller beschadigd dan PIR en PUR platen.

Kingspan Kooltherm

Alle Resol platen van PontMeyer zijn Kingspan Kooltherm platen. Kingspan levert hoogwaardige isolatiematerialen. Het zijn resol hardschuim platen met een vezelvrije kern. Beide zijdes zijn voorzien van een samengesteld, micro geperforeerd aluminium folie. Het folie is dampopen en reflecterend, waardoor de vochtregulatie wordt verbeterd en het vocht niet ingesloten raakt.

Resol isolatie toepassingen

Resol platen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Het biedt de ideale oplossing voor slanke constructies. De platen zijn licht en daarom eenvoudig te verwerken.

Resol kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een Resol kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Resol isolatieplaten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Resol platen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.