text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR Kingspan

32 producten gevonden

PIR van Kingspan

De PIR platen van Kingspan zijn dun en gemaakt van speciaal kunststofschuim. Dankzij hun eigenschappen beperken deze platen het warmteverlies in koude maanden en minimaliseren ze warmteoverdracht tijdens de zomermaanden. Zo kun je met Kingspan PIR je woon- of werkruimte op temperatuur houden. Hierdoor verhoog je de energie-efficiëntie, waardoor je energie bespaart en tegelijkertijd meer comfort ervaart.

Wanneer kies je voor Kingspan PIR?

Kingspan PIR isolatieplaten zijn jouw oplossing als je op zoek bent naar een effectieve manier om te isoleren. Deze platen zijn zeer effectief, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waarbij na-isolatie nodig is. Hier zijn enkele toepassingen waar Kingspan PIR zich in uitblinkt:

PIR van Kingspan kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR van Kingspan kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR van Kingspan op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.