text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Isobouw slimfix deco

0 producten gevonden

U gaat uw zolder verbouwen tot een extra slaapkamer, werkkamer of studeerkamer. Dan wilt u de ruimte optimaal isoleren om zo warmteverlies te voorkomen. U bent op zoek naar een kwalitatief dakisolatie met een mooie uitstraling. Het isoleren van uw dak op de zolder kent verschillende voordelen. Een dak geïsoleerd met kwalitatieve dakisolatie zal de thermische prestatie van uw zolder aanzienlijk verbeteren. Een geïsoleerd dak houdt in de winter de warmte en in de zomer de koelte binnen. Goede isolatie draagt bij aan een gezondere klimaat in huis. Isobouw SlimFix, isolatiemateriaal voor hellende daken. Wat de isolatie Isobouw SlimFix deco onderscheidt van andere isolatiematerialen is de combinatie van isolatie en decoratie in één. Met Isobouw SlimFix heeft u een luchtdichte isolatie wat tegelijkertijd decoratief is afgewerkt. Isoleren met Isobouw SlimFix staat voor isolatie, snelheid, gemak en decoratie.
Beeld u zich in isolatie aanbrengen met alleen het gebruik van een schroevendraaier en een zaag. Met Isobouw SlimFix heeft u uw hellende dak in 3 stappen geïsoleerd.

Stap 1: Bevestigen van Isobouw SlimFix klikprofiel
Stap 2: Monteren van de Isobouw SlimFix isolatieplaten
Stap 3: Afwerken met Isobouw SlimFix naadprofiel

Isobouw SlimFix deco is een decoratieve binnenisolatie voor het renoveren of na-isoleren van hellende daken. De isolatieplaat is opgebouwd uit drie delen. Een bovenplaat, het isolatiemateriaal en een onderplaat. De bovenplaat is gemaakt van vochtbestendig houtspaanplaat. De isolatiekern bestaat uit brandvertragend gemodificeerd EPS. De onderplaat is een stootvaste houtspaanplaat wat stijlvol is afgewerkt met een witte zichtzijde. De toepassing van brandvertragend gemodificeerd EPS maakt Isobouw SlimFix deco brandveilig, duurzaam en milieuvriendelijk.

Tijdsbesparend isoleren doet u met Isobouw SlimFix. PontMeyer heeft het totaalpakket voor het monteren van SlimFix deco voor u in het assortiment. Wilt u meer advies over het slim isoleren van uw woning? De medewerkers van PontMeyer staan u graag te woord.