text.skipToContent text.skipToNavigation
3 producten gevonden

Dakpannenmortel

Dakpannenmortel is geschikt voor het vastzetten van alle soorten dakpannen. Dakpannenmortel kopen? U bent bij PontMeyer aan het juiste adres! PontMeyer biedt voor een voordelige prijs dakpannenmortel van het merk Flexim. Dakpannenmortel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en rood. Hierdoor sluit de dakpannenmortel perfect aan op de kleur van uw dakpannen.

Dakpannenmortel toepassen

Dakpannenmortel is wind- en waterdicht. Daarnaast is het blijvend elastisch en milieuvriendelijk. Het hoofdbestanddeel bestaat uit lijnolie, wat een natuurlijk product is. Bovendien bevat het geen schadelijke stoffen. U gebruikt dakpannenmortel voor het bevestigen van:

  • Nokvorsten
  • Gevel- en kantpannen
  • Leien en rietvorsten
  • Chaperon- en knikpannen

Daarnaast kunt u dakpannenmortel gebruiken om dakramen, schoorstenen, golfplaten en scheuren bij loodaansluitingen af te dichten.

 

Dakpannenmortel verwerken

Dakpannenmortel is gebruiksklaar en eenvoudig te verwerken. Indien u renovatiewerkzaamheden uitvoert, is het belangrijk om eerst alle loszittende cement mortel te verwijderen. U haalt vervolgens de strips uit de verpakking en brengt deze met de bijgeleverde handschoenen aan op het droge en stofvrije oppervlak. Het hechtingsoppervlak dient minimaal 5 centimeter te zijn. U plaatst daarna de dakpan op de dakpannenmortel en drukt de dakpan stevig aan. Verwijder de overtollige dakpannenmortel en werk het oppervlak glad af met een plamuurmes of punttroffel. Gaat u hoekkepers en gevelpannen vastzetten? Dan adviseren wij u om dit mechanisch te bevestigen. De gewenste ventilatie bereikt u door gebruik te maken van ventilatiepannen.

Dakpannenmortel koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.