text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Ladegeleiders

10 producten gevonden

Bent u op zoek naar ladegeleiders om uw lade soepel te laten bewegen? Dan zit u bij PontMeyer goed. PontMeyer biedt kwalitatieve goede ladegeleiders die ervoor zorgen dat een lade niet stroef over het hout verschuift. In onze webshop bieden wij ladegeleiders in verschillende afmetingen en materialen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten en afmetingen van ladegeleiders? Lees dan vooral verder.

Soorten ladegeleiders

PontMeyer biedt diverse soorten ladegeleiders. Zo heb je uitneembare ladegeleiders die ervoor zorgen dat de lade bijna volledig open kan. Het voordeel hiervan is dat ook het achterste deel van de lade zichtbaar is zodat je overal bij kan komen. Deze ladegeleiders zijn erg handig voor onder andere keukenlades. De ladegeleiders met kogelladegeleiders zorgen voor een soepele en geruisloze loop van de lade. Ook vindt u softclose ladegeleiders bij PontMeyer. Deze innovatieve ladegeleiders zorgen ervoor dat de lades volledig geruisloos zullen sluiten. De softclose ladegeleiders sluiten langzaam en automatisch na het aantikken van de lade. Andere zaken om uw meubels mee te maken zijn ander meubelbeslag. Ook vindt u alle soorten schroeven en plaatmateriaal.

Afmetingen van ladegeleiders

Ladegeleiders zijn te verkrijgen in verschillende maten. Voor elke maat kast bestaat er een passende ladegeleider. Bij PontMeyer vindt u de ladegeleiders in afmetingen van 300 mm tot 600 mm. De meeste ladegeleiders hebben ook een ladedrager, waardoor de lade er makkelijk ingelegd kan worden. Heeft u vragen over welke ladegeleider het beste bij uw kast past? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Ladegeleider kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer kunt u snel en eenvoudig ladegeleiders online bestellen. Wanneer we artikelen op voorraad hebben kunnen we snel en betrouwbaar leveren. Bestel vandaag nog uw artikelen voor 13:00 en ontvang het morgen al thuis. Wilt u liever de producten in het echt bekijken? Dan kunt u altijd langskomen bij één van onze vestigingen. De specialisten van PontMeyer adviseren u graag over de geschikte ladegeleiders voor kasten. Wanneer u nog verdere vragen heeft over onze ladegeleiders of één van onze andere producten; neem dan gerust contact op. Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 19:00 uur voor u klaar.