text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of email.

Vuren geschaafd

340 producten gevonden

Vuren geschaafd betekent een vurenhouten plank of balk die van een ruwe variant is geschaafd in een beter te verwerken geschaafde variant. Belangrijk om te vermelden is dat vuren geschaafd een bruto en netto maat heeft. De kopmaat voor het schaven betreft de bruto maat en na het schaven is er de nettomaat. Vuren is een naaldhout soort. Het heeft een gemiddelde duurzaamheid en is daarom minder geschikt om onbehandeld buiten te gebruiken. Hiervoor kunt u beter ons assortiment geïmpregneerd hout bekijken.

Toepassingen vuren geschaafd

Vuren geschaafd wordt voornamelijk toegepast als constructiehout. Denk bijvoorbeeld aan de panlatten die veel in dakconstructies worden gebruikt. Ook steigerhout is over het algemeen vuren geschaafd. Onbehandeld geschaafd wordt het voornamelijk toegepast als bouwhout in constructies.

Vuren geschaafd kopen bij PontMeyer

Van oorsprong is PontMeyer een houthandel. We hebben daarom een ruim assortiment aan hout. En zeker ons vuren geschaafd assortiment is uitgebreid. De meeste artikelen die u in onze webshop vindt zijn op voorraad. Hierdoor kunnen we deze snel en betrouwbaar leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent dat u deze de volgende dag kunt verwachten. Uiteraard kunt u ook één van onze vestigingen bezoeken. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.

Materiaal voor uw terras nodig?

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment houten vlonderplanken en composiet vlonderplanken. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!