text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Stalen binnendeurkozijnen

0 producten gevonden

Stalen binnendeurkozijn

Bij PontMeyer vindt u verschillende binnendeurkozijnen voor uw binnendeur. U kunt bij ons kiezen uit houten binnendeurkozijnen en stalen binnendeurkozijnen. Een stalen binnendeurkozijn biedt verschillende voordelen, waaronder: een stalen binnendeurkozijn is sterk een binnendeurkozijn is onderhoudsarm een stalen binnendeurkozijn gaat lang mee.

Afhankelijk van de dikte van uw wand en de afmetingen van uw deur kunt u bepalen welk stalen binnendeurkozijn geschikt is voor uw klus. Bij PontMeyer vindt u stalen binnendeurkozijnen in verschillende afmetingen. Al deze deuren worden geleverd in RAL kleur 9010.

Een stalen binnendeurkozijn monteren

Een stalen binnendeurkozijn is volledig afgelakt en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De stalen binnendeurkozijnen van PontMeyer beschikken over een eenvoudig klemsysteem en zijn daardoor snel en eenvoudig te monteren. De kozijnen worden ongemonteerd geleverd en het enige wat u nodig heeft voor het plaatsen van het stalen binnendeurkozijn is een waterpas en een inbussleutel. Houd er rekening mee dat de wand rondom vlak en waterpas moet zijn.

Stalen binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een stalen binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan stalen binnendeurkozijnen en binnendeuren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste stalen binnendeurkozijnen voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.