text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Boarddeuren gegrond

Het moge ondertussen duidelijk zijn: binnendeuren zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een binnendeur met glas, luxe binnendeuren, stompe deuren, opdekdeuren, noem maar op. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende opties wat accessoires betreft. Wilt u een deurkruk, een deurklink, een deursluiter? Veel keuzevrijheid dus als het gaat om het deurbeslag. Stel dat u dan ook zoveel mogelijk zelf wilt bepalen. Danis het heel praktisch als de boarddeuren alvast gegrond zijn. Lees hieronder verder!

Bestellen van boarddeuren gegrond?

Als u er de voorkeur aan geeft dat de boarddeuren gegrond zijn betekent dit onder andere dat u deze deuren in iedere kleur kunt aflakken. Ook zijn boarddeuren in alle kozijnen te plaatsen doordat ze lichter zijn dan massieve deuren. Als u een boarddeur gegrond koopt, heeft deze een honingraatvulling en een slotgatboring.

Scharnieren

U bent erover uit en u gaat voor de versie boarddeuren gegrond. U heeft ook al een keus gemaakt wat verf, lak en deurbeslag betreft en nu kunt u overgaan tot de plaatsing van de deur. Het is dan relevant om te weten of u een stompe deur of een opdekdeur heeft. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn en steekt er dus gedeeltelijk uit. Als u uw boarddeur gegrond bestelt bij PontMeyer is de deur stomp. Dit betekent dat deze volledig in het kozijn valt en er niet uitsteekt. Om een stompe boarddeur in het kozijn te bevestigen maakt u gebruik van normale scharnieren. Als u ervoor kiest dat de boarddeuren gegrond zijn kunt u ook meteen de bijbehorende scharnieren bestellen of afhalen bij PontMeyer. Idealiter worden de scharnieren op 10-15cm van de boven- en onderkant van de deur geplaatst. Het andere deel van het scharnier bevestigt u op het kozijn. Hierna plaatst u de deur in het binnendeurkozijn en zet u de pen in beide delen van het scharnier. Het is handig om ervoor te zorgen dat de deur al is geschilderd voordat u de scharnieren plaatst. Zo voorkomt u dat de deur krom trekt.

Gegronde boarddeuren bij PontMeyer

Weet u zeker dat u uw boarddeuren gegrond wilt hebben? Bestel dan online of ga naar de winkel. Als u voor 13.00 online de bestelling plaatst, kunt u uw bestelling al de volgende dag verwachten. Komt u liever langs om te bekijken hoe verschillende boarddeuren gegrond zijn? Ga dan naar één van onze vestigingen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, beschikbaar tussen 07.00 uur en 19.00 uur.