text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Boarddeuren afgelakt

Boarddeuren afgelakt

De superlak deuren zijn boarddeuren voorzien van een zeer sterke kleurvaste laklaag. De afgelakte deur is verkrijgbaar in de kleur alpine wit of gebroken wit. Boarddeuren zijn lichter van gewicht dan massieve deuren en hierdoor geschikt voor alle kozijnen. De Boarddeur heeft een honingraatvulling en is voorzien van een slotgat boring. Dit houdt in dat er in de zijkant van de deur een uitsparing zit om uw slot in te plaatsen. Boarddeuren afgelakt zijn verkrijgbaar als opdek deur, dit houdt in dat de deur deels in het kozijn valt en deels op het kozijn rust. Het is belangrijk dat u hierbij de juiste draairichting besteld in verband met de rand die aan drie zijden op het kozijn rust.

Montage boarddeuren afgelakt

Zorg voor montage dat de deur is geacclimatiseerd, door de deur enkele dagen in de ruimte waar deze gemonteerd dient te worden op te slaan. De opdek boarddeuren afgelakt zijn standaard voorzien van paumelle boringen. U schroeft de paumelle delen gemakkelijk in het kozijn en deur, waarna u de deur kunt afhangen. PontMeyer heeft diverse soorten paumelles in het assortiment.

Afwerking boarddeuren afgelakt

De deur is al voorzien van een zeer sterke verflaag hierdoor is het schilderen van de deur niet nodig. U kunt de deuren afwerken door gebruik te maken van deurbeslag. PontMeyer heeft een ruim assortiment deurbeslag waar u uit kunt kiezen. Ook voor u deursloten kunt u bij PontMeyer terecht. Voor een loopslot, kastslot of vrij en bezet slot heeft PontMeyer genoeg keuze.

Afgelakte boarddeuren koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.