text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Afwerking toplaag
Oppervlakte afwerking
Verlijming
Toepassing
Samenstelling
Kleurgroep
Decor zijde
Dikte afwerklaag
Garantie
Verpakking
Garantie periode
Materiaalsoort
Brandklasse
Toepassingsgebied
Milieucertificaat
Verlijming
Verpakkingsinhoud
Kwaliteitskeurmerk
Filter 13 resultaten

Parket en laminaat

13 producten gevonden

Laminaat

Bij PontMeyer heeft u keuze uit 3 natuurlijke kleuren laminaat. Het laminaat heeft een natuurlijk uiterlijk een voelbare houtnerf. U kunt vooraf het laminaat bekijken in een voorraadhoudende vestiging om er zeker van te zijn dat u de juiste kleur kiest.

Het laminaat bij PontMeyer heeft een garantie van 20 jaar, indien u deze legt volgens de instructies. Het laminaat is geschikt voor huishoudens welke intensief worden belopen of voor normaal commercieel gebruik. Het laminaat is gemakkelijk te leggen en is voorzien van een zeer sterke click verbinding.

Verwerking Laminaat

U kunt het laminaat gemakkelijk op maat zagen met een decoupeerzaag met een zaag met fijne tanden. Voor optimaal plezier van uw vloer is het belangrijk dat u de leginstructies nastreeft. Zorg ervoor dat u het laminaat legt op een gelijke vloer welke voorzien is van een ondervloer. Door gebruik te maken van een ondervloer zorgt u voor een betere geluidsisolatie. Laat u in een PontMeyer vestiging adviseren in welke ondervloer voor u het meest geschikt is.

Afwerking

U kunt de overgang van uw vloer naar uw wand afwerken door gebruik te maken van plinten. U heeft bij PontMeyer een ruime keuze uit afwerkingsplinten. Gaat of voorkeur uit naar plak plinten of massieve plinten? U vind het allemaal bij PontMeyer! U kunt kiezen uit gegronde plinten van hardhout of mdf.

Laminaat kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.