text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Maatvoering
Kleurgroep
Verpakking
Toepassingsgebied
Verpakkingsinhoud
Merk
Productgroep
Filter 3 resultaten

Houtolie

Houtolie beschermt hout tegen invloeden van buitenaf, zoals de wind, regen en zon. Door de olie is het hout beter beschermd en blijft het langer mooi. Ook zorgt het ervoor dat het hout niet vergrijst. Houtolie is transparant en trekt deels in het hout, waardoor het een natuurlijke glans krijgt. Hierdoor blijft de houtstructuur goed zichtbaar.

Olie is geschikt voor allerlei houtsoorten. In een aantal gevallen is er ook een speciale soort olie voor een specifieke houtsoort. Houtolie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hierdoor beschermt het niet alleen, maar geeft het je hout ook een nieuwe uitstraling. Olie wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van tuinmeubels, vlonders en schuttingen.

Houtolie kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze houtolie? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en olie voor hout bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met grote voorraden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.