text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Velux dakkapel

10 producten gevonden

Velux dakkapel

Een VELUX dakkapel is de ultieme oplossing wanneer je meer ruimte en daglicht wilt creëren op de bovenste verdieping van je woning. De dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar creëert ook tot drie keer meer lichtinval. In veel gevallen is een VELUX dakkapel vergunningsvrij. Zo creëer je eenvoudig de ideale woonsituatie met genoeg frisse lucht en zonlicht.

De buitenzijden van de VELUX dakkapellen zijn geoptimaliseerd voor het afvoeren van water. Daarnaast zijn de dakkapellen onderhoudsvrij, waardoor periodiek onderhoud niet nodig is. Bij PontMeyer bieden we twee soorten dakkapellen aan:

VELUX dakkapel basis

De VELUX dakkapel basis is een voordelige variant van de traditionele dakkapel. Deze dakkapel bestaat uit een 10 graden gekanteld dakraam. De dakkapel is eenvoudig en snel te monteren van binnenuit. De VELUX dakkapel basis wordt geleverd als compleet pakket met alle benodigde onderdelen voor montage. Dit type dakkapel is verkrijgbaar met één, twee of drie ramen. Zo vind je voor elke breedte een geschikte dakkapel.

VELUX dakkapel serre

Door het plaatsen van een VELUX dakkapel serre slaap je iedere nacht onder de sterren. Door het verticale dak te vervangen met een dakraam komt er nog meer licht binnen en lijkt de ruimte groter. Ook voor dit type dakkapel geldt dat het verkrijgbaar is met één, twee of drie ramen.

In het assortiment van PontMeyer vind je daarnaast bijpassende VELUX raamdecoratie, zoals een hor of rolgordijnen.

VELUX dakkapel kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de VELUX dakkapellen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de VELUX dakkapel prijs inzien in onze webshop en de juiste dakkapel bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.