text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Velux dakkapel serre

Velux dakkapel serre

De Velux dakkapel serre is de moderne vertaling van een traditioneel dakkapel. Het is een slimme toepassing van dakramen die samenkomt in de vorm van een dakkapel. Doordat de dakkapel grotendeels uit ramen bestaat, creëert de serre, naast extra ruimte, inval van veel natuurlijk daglicht. Zo zorgt een Velux dakkapel serre ervoor dat er tot wel drie keer meer daglicht binnenkomt dan een traditioneel dakkapel.

Velux heeft twee soorten dakkapel serres ontwikkeld: Velux dakkapel serre duo en Velux dakkapel serre triple. De duo variant heeft twee keer twee ramen op een rij. De triple variant heeft twee keer drie ramen op een rij. Voor beide serres geldt dat je zelf kunt zelf bepalen of je kiest voor een Velux tuimelvenster of een Velux tuimeluitzetvenster. Het verschil tussen beiden is de plek van de scharnieren en het handvat van het raam.

Naast het extra daglicht dat de serres binnenbrengen, hebben de serres als voordeel dat in de meeste situaties geen vergunning zijn vereist.

Ben je opzoek naar accessoires voor jouw Velux dakkapel serre? Bekijk dan ons assortiment aan Velux horren en Velux rolgordijnen.

Velux dakkapel serre kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een Velux dakkapel serre kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben de meeste dakkapel serres op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.