text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

VELUX rolgordijn

VELUX rolgordijn

VELUX rolgordijnen sluiten perfect aan op de VELUX dakramen en creëren een aangename sfeer in de woning. Voor ieder type VELUX raam hebben wij een geschikt rolgordijn in ons assortiment. Alle raamdecoratie worden gemonteerd met het pick & click systeem van VELUX. In ons assortiment vind je verschillende maten waaronder:

  • VELUX GGL CK02
  • VELUX GGL UK04
  • VELUX GGL MK04
  • VELUX GGL SK06
  • VELUX GGL MK08

Op zoek naar andere VELUX producten? Bekijk ook ons aanbod VELUX lichtkoepels en VELUX horren.

VELUX verduisterend rolgordijn

Een verduisterend VELUX rolgordijn is ideaal voor in de slaapkamer of op zolder. Het houdt, zowel ‘s nachts als overdag, al het licht buiten. De aluminium zijprofielen voorkomen daarnaast dat licht door de kieren komt. De achterzijde van de stof is voorzien van een lichtdichte en isolerende coating. Hierdoor houdt de coating ook de warmte van de zon tegen.

De verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die goed aansluiten bij elk interieur. Daarnaast kun je kiezen uit twee soorten zijgeleiding: wit of geborsteld aluminium. Alle rolgordijnen worden handbediend door middel van een product brede handgreep. Je kunt het rolgordijn omhoog en omlaag schuiven naar de door jouw gewenste positie. De rolgordijnen worden standaard geleverd met een gesloten cassette, zijprofielen en borstel aan de onderzijde. Bekijk ook ons aanbod aan VELUX onderdelen.

VELUX rolgordijn kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de VELUX rolgordijnen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste VELUX rolgordijnen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.