text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

VELUX lichtkoepels

10 producten gevonden

Met VELUX lichtkoepels creëer je eenvoudig extra daglicht in een ruimte. De lichtkoepels zijn geschikt voor veranda’s, overkappingen en andere soorten uitbouw. De lichtkoepels hebben goede isolerende kwaliteiten, zijn gemakkelijk te plaatsen en vergen weinig onderhoud. Bovendien zijn ze weerbestendig en volledig recyclebaar.

Is een lichtkoepel niet de oplossing die je zoekt? Bekijk dan ook ons assortiment aan VELUX dakramen en VELUX lichtstraten.

Soorten VELUX lichtkoepels

Bij PontMeyer vind je VELUX lichtkoepels in verschillende vormen en afmetingen. Zo bieden wij platte en bolvormige lichtkoepels aan en lichtkoepels met of zonder opstand. Hiermee creëer je altijd de ideale lichtbalans in de ruimte. Bij PontMeyer vind je de volgende afmetingen:

  • 90 x 90 cm
  • 100 x 100 cm
  • 120 x 120 cm

Op zoek naar bijpassende zonneschermen en/of horren? Bekijk dan ons aanbod aan Velux raamdecoratie.

VELUX lichtkoepel kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de VELUX lichtkoepels? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de VELUX lichtkoepel bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.