text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Lichtkoepels

30 producten gevonden

Lichtkoepel kopen

Gaat u een uitbouw, veranda of overkapping plaatsen en wilt u zorgen voor extra licht? Of wilt u dat er op uw overloop meer daglicht binnenkomt? Dan is het een goed idee om een lichtkoepel in uw dak te plaatsen. Bij PontMeyer vindt u lichtkoepels in verschillende vormen en afmetingen. Elke lichtkoepel is gemakkelijk te plaatsen, goed isolerend en gemakkelijk te onderhouden. Met een lichtkoepel zorgt u voor meer daglicht in huis, wat een positief effect heeft op uw gemoedstoestand en energie! Benieuwd welke lichtkoepels u bij ons in het assortiment kunt vinden? Lees dan verder.

Neem ook eens een kijkje in ons assortiment aan Velux dakramen en lichtstraten of bekijk ons volledige overzicht aan dakramen.

Lichtkoepel plat dak

Bent u op zoek naar een lichtkoepel voor op een plat dak? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een bolvormige lichtkoepel, die u gemakkelijk en snel monteert op uw platte dak. Deze koepel is inbraakwerend, UV-bestendig en uiterst transparant, zodat u kunt genieten van de maximale hoeveelheid daglicht. Kiest u liever voor een platte lichtkoepel? Ook deze vindt u bij ons in het assortiment, in verschillende afmetingen.

Lichtkoepel met opstand

Ook voor lichtkoepels met opstand zit u goed bij PontMeyer. Onze lichtkoepels met opstand zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 100x100 cm en 70x70cm. Ze zijn mooi afgewerkt en licht van gewicht. Daarnaast zijn ze weerbestendig en gemakkelijk op uw dak te bevestigen. Onze lichtkoepels met opstand hebben een duurzame kwaliteit, dus u kunt er lang van genieten. Twee extra voordelen: de koepels zijn gemakkelijk in onderhoud en volledig recyclebaar.

Lichtkoepel 100x100 cm

Bent u op zoek naar een lichtkoepel van 100x100 cm? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende lichtkoepels van 100x100 cm. Kiest u voor een bolvormige lichtkoepel of een platte lichtkoepel van 100x100 cm? En gaat u voor een variant mét of zonder opstand? Liever een lichtkoepel van 70x70 cm kopen? Geen probleem: ook deze vindt u bij PontMeyer!

Lichtkoepel dubbelwandig

Ook voor dubbelwandige lichtkoepels zit u goed bij PontMeyer. Bestel bijvoorbeeld de bolvormige lichtkoepel met opstand. Deze koepel is inbraakwerend en heeft dubbelwandig glas.

Lichtkoepel en PontMeyer

Bent u eruit welke lichtkoepel u wilt kopen bij PontMeyer? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen inzien en uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen over het kopen van een lichtkoepel? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs op een van onze vestigingen, waar onze medewerkers u graag verder helpen.