text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Gewicht
Kleurgroep
Verpakking
Materiaalsoort
Verpakkingsinhoud
Filter 17 resultaten

Afdekken en Afvoeren

17 producten gevonden

Afdekken

PontMeyer heeft een ruim assortiment dekkleden om uw spullen te beschermen tegen stof of vuil. Dekkleden zijn sterk, waterdicht en winddicht, hierdoor biedt dit product veel mogelijkheden om spullen af te dekken. Dekleden zijn leverbaar in diverse maten hierdoor zal uw maat er altijd tussen zitten. Dekkleden kunt gemakkelijk herbruiken, door deze te reinigen met een borstel of water.

Afvoeren

Voor het afvoeren van uw puin of bouwafval kunt u een puinruimzak gebruiken. Puinzakken zijn sterk en hebben een handzaam formaat. Door gebruik te maken van een pack-bag blijft uw puinzak open staan waardoor u het vuil er gemakkelijk in kunt scheppen. Heeft u veel bouwafval wat u wenst af te voeren? Kies dan voor een lege big bag, deze kunt u eenmalig vullen en zelf afvoeren.

Bevestiging

Dekkleden zijn voorzien van zeilringen waardoor het dekkleed gemakkelijk te bevestigen is. U kunt hier een touw of spanband voor gebruiken. Vanwege de zeilringen is het dekleed gemakkelijk strak te spannen. U kunt een dekkleed ook op een vuren raamwerk nieten, om regen tegen te houden tijdens bijvoorbeeld het plaatsen van een dak.

Alternatieven

Als alternatief voor het afdekken kunt u een stucloper, ook wel protectiekarton genoemd kiezen. Stucloper bied het voordeel dat het product een kartonsoort is waardoor u deze op maat kunt snijden. Voor het afdekken van tapijt of vloeren heeft easydek afdekfolie welke voorzien is van een kleeflaag waardoor deze niet verschuift.

Alle benodigdheden uw bouwafval af te dekken of af te voeren koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.