text.skipToContent text.skipToNavigation

Stucloper

6 producten gevonden
Maatvoering
1000mm rol a 25m
Product
Afdekvlies
De bovenzijde van het afdekmateriaal bestaat uit de beste kwaliteit geweven/gewassen doek. Daardoor heeft afdekvlies een zeer goed absorberend vermogen. Aan de onderzijde is het materiaal voorzien van een dikke vloeistofdichte antislip laag.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
600mm rol 30m2
Product
Stucloper

Stucloper is geschikt voor het beschermen van vloeren, wanden en trappen bij schilder- en stucwerken voor zowel binnen- als buitengebruik. toe te passen bij schilderen, stucadoren en renovaties.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
700mm rol a 60m
Product
Beschermfolie
De zelfklevende transparante beschermfolie is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van zachte ondergronden, zoals vloerbedekking en tapijt. Zo is het uitstekend te gebruiken voor het beschermen van de vloer wanneer er steeds in en uit huis wordt gelopen. Het afdekmateriaal zelfklevende beschermfolie transparant is ontwikkeld van LDPE (plastic) dat voorzien is van een unieke lijmconstructie en een goede antisliplaag.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
1000mm rol a 25m2
Product
Ademvlies
Het speciale membraam van ademvlies zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking, waardoor de afgedekte vloer kan ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
700mm rol a 60m
Product
Beschermfolie
Het afdekmateriaal zelfklevende beschermfolie wit is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van harde ondergronden, zoals tegels, hout, laminaat, parket en zeil. Bovendien is de afdekfolie uitermate geschikt voor het beschermen van trappen. Zelfklevende beschermfolie wit is een afdekmateriaal dat op verschilende vlakken kan worden ingezet. Zo is het perfect te gebruiken wanneer steeds in en uit huis gelopen wordt. Dit komt vaak voor bij verhuizen, verbouwen, renovatie, etc.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
950-1050mm rol 50m2
Product
Stucloper

Protectiekarton is geschikt voor het beschermen van vloeren, wanden en trappen bij schilder- en stucwerken voor zowel binnen- als buitengebruik. toe te passen bij schilderen, stucadoren en renovaties.

€ xx,xx

€ xx,xx

Stucloper kopen?

Een stucloper is verkrijgbaar bij PontMeyer voor het afdekken van uw vloer of trap tijdens uw klus. Door gebruik te maken van een stucloper beschermt u uw vloer tegen stof, vuil en beschadiging. Pontmeyer heeft in het assortiment protectiekarton, deze kunt u naast het toepassen op de vloer op maat knippen en gebruiken voor het beschermen van uw trap. De rolbreedte is 1200-1300 mm, u kunt hiermee 60 m2 afdekken. Voor het afdekken van uw tapijt of harde vloer kunt u gebruik maken van de easydek carpet of floor cover. Deze zijn voorzien van een kleeflaag waardoor deze niet verschuiven. Easydek covers zijn 600mm breed en hebben een totale lengte van 60 meter. Voor al uw stucwerkzaamheden zit u goed bij PontMeyer. Bekijk hier ons assortiment stucplaten en assortiment stucplaten.

Hoe moet u een stucloper leggen?

Protectiekarton rolt u uit over de af te dekken ondergrond. De delen protectiekarton kunt u met tape aan elkaar bevestigen. Plak de randen vast zodat het protectiekarton niet gaat verschuiven. De easydek vloerafdekking is zo opgerold dat de kleefzijde aan de buitenzijde zit. Hierdoor is de rol met de voet af te rollen en door een persoon aan te brengen. Easydek cover hecht zich aan de ondergrond en zal hierdoor niet gaan schuiven. Bij easydek covers is er geen tape nodig om de delen aan elkaar te bevestigen. De easydek carpet cover wordt gebruikt voor textiele vloeroppervlakken, zoals tapijt, tapijttegels en karpetten. De easydek floor cover is geschikt voor het afdekken van harde ondergronden, zoals laminaat, linoleum en marmoleum. Een stucloper koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Heeft u stuclopertape nodig?

Stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Voor bescherming van gladde ondergronden, zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden. Tape om stucloper aan ondergrond te tapen. Bekijk hier ons assortiment stuclopertape. Als u gaat stucen moet u bij PontMeyer zijn. Bekijk hier ons assortiment stucen. Zo vindt u bij ons onder andere hoekprofielen en stucprimer.

Kenmerken stuclopertape

Een stevige stucloper tape is belangrijk. Dit zijn de kenmerken: Dikte: 0,13mm Kleefkracht op staal: 1,72 N/10mm Temperatuurbestendigheid: tot 40 °C Inzetduur binnen: 3 weken Inzetduur buiten: 3 weken

Stucloper zelfklevend

Het speciale membraam van ademvlies stucloper zelfklevend zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking, waardoor de afgedekte vloer kan ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan. Heeft u betontakt nodig voor het realiseren van een egale ondergrond? Bekijk dan hier ons assortiment Knauf.

Kenmerken zelfklende stucloper

Dit zijn de kenmerken van een zelfklevende stucloper: Dampdoorlatend vanaf de onderzijde Vloeistofdicht aan de bovenzijde Zelfklevende hechtlaag Licht in gewicht Sterk en schokabsorberend

Stucloper vilt

Onze Stucloper vilt bestaat uit twee glanzende lagen. Het onderste gedeelte van de stucloper is van zacht vilt. Dit hecht zich aan de meeste ondergronden door de speciale structuur die het heeft. De bovenste laag zorgt er voor dat de afdekkingf verf- en vloeistofdicht blijft.

Stucloper ademend

Het speciale membraam van stucloper ademend zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking, waardoor de afgedekte vloer kan ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan. PontMeyer is de expert op het gebied van stucen. Ook voor u brandwerende platen zit u bij ons goed. Bekijk hier ons assortiment brandwerende platen.Wij hebben een ruime keuze van onder andere de merken Promatect en Glasroc.