text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Stucloper

Stucloper is karton dat aan beiden kanten is voorzien van een PE-coating. Het wordt gebruikt voor het afdekken van een vloer of trap tijdens een klus. Een stucloper beschermt je vloer tegen stof, vuil en beschadiging. Bij PontMeyer kun je stuclopers kopen in verschillende maten.

PontMeyer heeft protectiekarton in het assortiment. Deze kun je eenvoudig op maat knippen en gebruiken voor het beschermen van bijvoorbeeld een trap. De rolbreedte is 1200-1300 mm, goed voor 60 m2. Daarnaast hebben wij rollen van 600 mm à 30 m2 en rollen van 950-1050 mm à 50 m2 in het assortiment. De stuclopers zijn gemakkelijk en snel te verwerken, waterafstotend en voorzien van 10 gram PE-coating per m2.

Voor het afdekken van een tapijt of harde vloer gebruik je de easydek carpet of floor cover. Deze zijn voorzien van een kleeflaag, waardoor ze niet verschuiven. Easydek covers zijn 600 mm breed en hebben een totale lengte van 60 meter. Ga je stucen? Ook daarvoor zit je goed bij PontMeyer. Bekijk hier ons assortiment aan gipsplaten, stucplaten en stuc benodigdheden.

Beschermfolie

Naast stuclopers kun je ook kiezen voor beschermfolie. Dit is een dun afdekmateriaal van kunststof. Het is zelfklevend en blijft daardoor goed zitten. Bij PontMeyer vind je beschermfolie voor zowel zachte als harde vloeren. Zachte ondergronden zijn bijvoorbeeld zeil en tapijt. Harde ondervloeren zijn tegels, (hard)hout en laminaat. De beschermfolie is transparant en heeft een antisliplaag, wat zorgt voor een veilige werkomgeving. En ook niet geheel onbelangrijk: de beschermfolie laat geen lijmresten achter na het verwijderen van de ondergrond.

Afdekvlies

Ook voor afdekvlies ben je bij ons aan het juiste adres. Afdekvlies heeft een goed absorberend vermogen en is aan de onderzijde voorzien van een antisliplaag. Na het leggen van het vlies kun je veilig aan de slag met jouw klus. Dit product is vaker te gebruiken en is zeer flexibel. Afdekvlies kopen? Plaats online een bestelling of kom langs in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.

Hoe moet je stucloper leggen?

Protectiekarton rol je uit over de af te dekken ondergrond. De delen protectiekarton bevestig je met tape aan elkaar. Plak de randen vast zodat het protectiekarton niet gaat verschuiven. De easydek vloerbedekking is zo opgerold dat de kleefzijde aan de buitenzijde zit. Hierdoor is de rol met de voet af te rollen en door één persoon aan te brengen. Easydek cover hecht zich aan de ondergrond en zal hierdoor niet gaan schuiven. Bij easydek covers is er geen tape nodig om de delen aan elkaar te bevestigen.

Stuclopertape

Een uitstekende tape om stucloper te verbinden is Kip maskingtape. Dit is een stabiele PVC-maskingtape, bestaande uit sterke en soepele PVC-folie. Ideaal voor de bescherming van gladde ondergronden, zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Wees voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden.

Stucloper zelfklevend

Het speciale membraan van ademvlies stucloper zelfklevend zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking. Hierdoor kan de afgedekte vloer ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan.

Kenmerken zelfklevende stucloper

Dit zijn de kenmerken van een zelfklevende stucloper: Dampdoorlatend vanaf de onderzijde Vloeistofdicht aan de bovenzijde Zelfklevende hechtlaag Licht in gewicht Sterk en schokabsorberend

Stucloper vilt

Onze stucloper vilt bestaat uit twee glanzende lagen. Het onderste gedeelte is van zacht vilt. Door de speciale structuur hecht dit zich aan de meeste ondergronden. De bovenste laag zorgt ervoor dat de afdekking verf- en vloeistofdicht blijft.

Stucloper kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je stucloper kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste stucloper voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Stucloper aanbieding

Koop je stucloper het liefst in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of meld je aan voor de bouwkrant. Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van de beste stucloper aanbiedingen.