text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Maatvoering
Materiaalsoort
Productgroep
Filter 6 resultaten

Stucloper

6 producten gevonden

Stucloper

Een stucloper is verkrijgbaar bij PontMeyer voor het afdekken van uw vloer of trap tijdens uw klus. Door gebruik te maken van een stucloper beschermt u uw vloer tegen stof, vuil en beschadiging. Pontmeyer heeft in het assortiment protectiekarton, deze kunt u op maat knippen en gebruiken voor het beschermen van uw trap. De rolbreedte is 1200-1300 mm, u kunt hiermee 60 m2 afdekken. Voor het afdekken van uw tapijt of harde vloer kunt u gebruik maken van de easydek carpet of floor cover. Deze zijn voorzien van een kleeflaag waardoor deze niet verschuiven. Easydek covers zijn 600mm breed en hebben een totale lengte van 60 meter. Voor al uw stucwerkzaamheden zit u goed bij PontMeyer. Bekijk hier ons aan gipsplaten en stucplaten 

Stucloper kopen

Bent u op zoek naar stuclopers om uw vloer, wand of trap mee te af te dekken tijdens het klussen? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij PontMeyer kunt u stuclopers kopen in verschilende maten. Zo verkopen wij rollen van 600mm a 30m2 en rollen van 950-1050 mm a 50m2. Hoe groot uw klus ook is, bij PontMeyer vindt u altijd wat u nodig heeft. De stuclopers in ons assortiment zijn gemakkelijk en snel te verwerken, waterafstotend en voorzien van 10 gram PE-coating per m2.

Kunt u de prijzen van onze stuclopers niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u onze prijzen inzien en eenvoudig online uw bestelling plaatsen. Koopt u liever een stucloper in een van onze vestigingen? Kom dan langs in de PontMeyer vestiging bij u in de buurt. Heeft u vragen over ons assortiment stuclopers? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Beschermfolie

Naast stuclopers vindt u bij PontMeyer ook beschermfolie in het assortiment. Met deze folie dekt u vloer af, wanneer u gaat klussen of verhuizen. We hebben beschermfolie voor zowel zachte als harde vloeren in ons assortiment. Zachte ondergronden zijn bijvoorbeeld vloerbedekking en tapijt. Denk de vloer af met beschermfolie en uw vloerbedekking of tapijt is beschermd tegen vuil tijdens het klussen. De beschermfolie is zelfklevend en transparant. Bovendien heeft het een antislip laag, dat zorgt voor een veilige werkomgeving. En ook niet geheel onbelangrijk: de beschermfolie laat geen lijmresten achter na het verwijderen van de ondergrond. Ook vindt u bij PontMeyer beschermfolie voor harde ondervloeren, zoals tegels, hout, parket, zeil en laminaat. U kunt deze folie ook goed gebruiken voor het afdekken van trappen.

Afdekvlies

Ook afdekvlies kunt u kopen bij PontMeyer. Ons afdekvlies heeft een goed absorberend vermogen en is aan de onderzijde voorzien van een antislip laag. Na het leggen van het afdekvlies kunt u dus veilig aan de slag met uw klus. Het afdekvlies is vaker te gebruiken en is zeer flexibel. Afdekvlies kopen? Plaats uw bestelling online of kom langs in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.

Hoe moet u een stucloper leggen?

Protectiekarton rolt u uit over de af te dekken ondergrond. De delen protectiekarton kunt u met tape aan elkaar bevestigen. Plak de randen vast zodat het protectiekarton niet gaat verschuiven. De easydek vloerafdekking is zo opgerold dat de kleefzijde aan de buitenzijde zit. Hierdoor is de rol met de voet af te rollen en door een persoon aan te brengen. Easydek cover hecht zich aan de ondergrond en zal hierdoor niet gaan schuiven. Bij easydek covers is er geen tape nodig om de delen aan elkaar te bevestigen. De easydek carpet cover wordt gebruikt voor textiele vloeroppervlakken, zoals tapijt, tapijttegels en karpetten. De easydek floor cover is geschikt voor het afdekken van harde ondergronden, zoals laminaat, linoleum en marmoleum. Een stucloper koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Heeft u stuclopertape nodig?

Stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Voor bescherming van gladde ondergronden, zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden. Tape om stucloper aan ondergrond te tapen. Bekijk hier ons assortiment stuclopertape. Als u gaat stucen moet u bij PontMeyer zijn. Bekijk hier ons assortiment stucen. Zo vindt u bij ons onder andere hoekprofielen en stucprimer.

Stucloper zelfklevend

Het speciale membraam van ademvlies stucloper zelfklevend zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking, waardoor de afgedekte vloer kan ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan. Heeft u betontakt nodig voor het realiseren van een egale ondergrond? Bekijk dan hier ons assortiment Knauf.

Kenmerken zelfklende stucloper

Dit zijn de kenmerken van een zelfklevende stucloper:

  • Dampdoorlatend vanaf de onderzijde
  • Vloeistofdicht aan de bovenzijde
  • Zelfklevende hechtlaag
  • Licht in gewicht
  • Sterk en schokabsorberend

Stucloper vilt

Onze Stucloper vilt bestaat uit twee glanzende lagen. Het onderste gedeelte van de stucloper is van zacht vilt. Dit hecht zich aan de meeste ondergronden door de speciale structuur die het heeft. De bovenste laag zorgt er voor dat de afdekkingf verf- en vloeistofdicht blijft.

Stucloper ademend

Het speciale membraam van stucloper ademend zorgt voor een vochtregulerende, ademende werking, waardoor de afgedekte vloer kan ventileren. Veel vers gelegde of gevoelige ondergronden moeten goed kunnen uitharden en ademen. Wanneer dit niet gebeurt, kan kristallisatie ontstaan. Daarbij bestaat de kans dat er vlekken, kleurverschil of onthechting ontstaan. PontMeyer is de expert op het gebied van stucen. Ook voor u brandwerende platen zit u bij ons goed. Bekijk hier ons assortiment brandwerende platen.Wij hebben een ruime keuze van onder andere de merken Promatect en Glasroc.

Stucloper aanbieding

Koopt u uw stucloper het liefst in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of meldt u aan voor de bouwkrant. Zo bent u altijd als eerst op de hoogte van de beste stucloper aanbiedingen.