text.skipToContent text.skipToNavigation
SYSTEEM UPDATE: Dit weekend hebben wij gepland onderhoud aan onze website. Mochten hier bestel problemen door ontstaan, neem dan contact met ons op!​​

Acties uit de bouwkrant

Beter bouwen met Pontmeyer

OnzeAmbassadeurs-AlexanderBouwtBeterMetPontMeyer.png

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8. Hieronder vindt u een groot aantal professionele klanten, dat heel tevreden over ons is. Vol trots wordt verteld waarom zij beter bouwen met Pontmeyer

Onze ambassadeurs

Beter sparen met Pontmeyer

Beter-sparen-met-PontBonus-Omdat-wij-je-waarderen-als-vaste-klant-.png

Voordelen van PontBonus!

  • Gratis punten sparen voor extra korting of leuke geschenken
  • Bij aankopen in het afhaalcentrum of in de webshop
  • 8 punten bij elke €5
  • Ontvang speciale spaaracties
  • Ook mogelijk om samen met collega's te sparen
Pas aanvragen
Zoek een vestiging bij u in de buurt
Vragen?
Bel met onze klantenservice 075-6536292 of de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging
  • 48 drive-in afhaallocaties door heel Nederland!
  • Gratis advies over het beste materiaal voor uw klus
  • Compleet assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen
  • Uw hout en plaatmateriaal direct op maat laten zagen
Compleet assortiment hout en bouwmaterialen voor iedereen die (ver)bouwt
PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons underlayment en OSB. De meest populaire dikte underlayment 18mm hebben we ruim op voorraad. Onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. PontMeyer kan het houten plaatmateriaal ook voor u bewerken, zoals zagen, schaven, korten, boren, impregneren en gronden.
48 groothandels in hout en bouwmaterialen
Voor de meeste artikelen in onze webshop geldt: voor 13:00 uur besteld, morgen geleverd. Staat het artikel dat u zoekt niet op de website? Bel dan even met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Zij kunnen het voor u bestellen en u adviseren over het beste materiaal voor uw klus. PontMeyer heeft 48 vestigingen met een drive-in afhaalcentrum. Er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt.
Advies over hout en bouwmaterialen
Bij PontMeyer is veel kennis aanwezig over hout, plaat en bouwmaterialen. Onze medewerkers kunnen u adviseren over het juiste materiaal voor uw klus. Ook kunnen zij u informeren over de juiste manier om het hout of bouwmateriaal te bewerken of te bevestigen. Bel hiervoor met de klantenservice (075-6536292) of de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.