text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Zaandam

Adres

Symon Spiersweg 15
1506 RZ Zaandam

Route naar de vestiging 075-6123210

verkoopzaandam@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

In onze vestiging in Zaandam staan we voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan hier eenvoudig en snel de juiste materialen kopen. Op deze locatie is er een drive-in aanwezig waar je gemakkelijk naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt. Zo ben je snel weer onderweg naar de volgende klus.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij PontMeyer werken we met groothandelsprijzen. Zo kunnen wij grote orders hout en bouwmaterialen leveren tegen scherpe prijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig en snel een account aan om jouw persoonlijke prijzen in te zien. Ben je bezig met een groot project en wil je een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en showroom in Zaandam

Bij PontMeyer Zaandam adviseert ons team van specialisten jou over de juiste materialen voor jouw klus. Of dit nu gaat over ijzerwaren, gereedschap of hout, we helpen je graag verder. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schroeven, elektrisch gereedschap of Douglas hout.

In Zaandam vind je ook een zaagservice voor plaatmateriaal en een afkortzaag voor plaat, hout en Trespa plaatmateriaal. Daarnaast is er ook een slijpservice aanwezig. Ook is er een showroom aanwezig met deuren van Skantrae en een selectie aan Keralit.

Online bestellen

Elke aannemer en klusser bestelt eenvoudig en snel bouw- en houtmaterialen online bij PontMeyer. Regelmatig wordt ons brede assortiment van ruim 30.000 artikelen uitgebreid. In onze webshop vind je alle informatie over onze producten en de voorraden. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Bereikbaarheid PontMeyer Zaandam

PontMeyer Zaandam is goed te bereiken vanuit Zaandam, Koog aan de zaan, Zaandijk, Oostzaan en Poelenburg. De vestiging vind je op de Symon Spiersweg 15 in Zaandam. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.