text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Winschoten

Adres

Oliemolenweg 4a
9672 AZ Winschoten

Route naar de vestiging 0597-412470

winschoten@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Winschoten is al heel lang de grootste houthandel en bouwmarkt voor Winschoten, Assen, Emmen, Veendam, Hoogeveen, Hoogezand, Stadskanaal en Delfzijl. In de vestiging vindt u veel verschillende soorten hout, plaatmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

A-merken voor de bouw

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken van hout en bouwmateriaal. De veel verkochte materialen leveren wij standaard uit voorraad. Maatwerk is ook mogelijk, inclusief snelle levertijden. De A-merken die u kunt verwachten in PontMeyer Winschoten zijn onder andere: BMX, DeWALT, VELUX, Spax en Fischer.

Vakkennis en service

In houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten vindt u een drive-in afhaalcentrum waarin u, met hulp van onze medewerkers, altijd overdekt en droog kunt inladen. Daarnaast zagen wij uw plaatmateriaal direct voor u op maat in ons afhaalcentrum. Ook kunnen wij u in de vestiging PontMeyer Winschoten van het beste advies voorzien. Ons verkoopteam heeft een schat aan kennis en ervaring, die wij graag inzetten om u te helpen bij het maken van de juiste materiaalkeuze. Voor advies op maat bent u bij PontMeyer Winschoten aan het juiste adres!

Online bestellen

Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt, zodat u snel door kunt naar uw klus. Voor materialen die wij uit voorraad leveren geldt: voor 12 uur besteld, morgen geleverd.

Showroom

In de showroom van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten vindt u een selectie van deuren en gevels. Daarnaast hebben ze ook een display met UPM ProFi Deck terrasplanken.

Bereikbaarheid

PontMeyer Winschoten is eenvoudig bereikbaar vanaf de A7 uit de richtingen van Delfzijl en Veendam. De houthandel en bouwmarkt met drive-in is gevestigd aan de Oliemolenweg op industrieterrein de Rensel in Winschoten. Kom langs in de vestiging. Graag voorzien we u van een kopje vers gezette koffie. U kunt ook altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon voor meer informatie.