text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Sneek

Adres

Schoenmakersstraat 11
8601 WC Sneek

Route naar de vestiging 0515-431631

sneek@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Sneek is dé houthandel en bouwmarkt voor de regio IJlst, Grou, Makkum, Osingahuizen, Oppenhuizen, Woudsend, Franeker en Sneek. Hier vind je een mooie selectie aan tuinhout, vurenhout en hardhout, naast nog vele andere bouwmaterialen.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze bouwmarkt in Sneek vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Vraag een offerte aan of stuur je BIM-model voor een prijs op maat voor grote projecten.

Vakkennis en service bij PontMeyer Sneek

In onze vestiging in Sneek staat een team van experts klaar die jou alles kunnen vertellen over het assortiment. Hier wordt persoonlijke hulp en gezelligheid altijd gegarandeerd. Zo zorgen zij ervoor dat jij snel weer op pad bent met de juiste materialen voor elke klus.

Ook is er een zaagservice aanwezig in Sneek met een platenzaag en een afkortzaag. Daarnaast is er een drive-in waar je gemakkelijk naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer bestelt gemakkelijk en snel bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. Alle informatie over onze producten en voorraden vind je in onze webshop. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en sla eenvoudig jouw favoriete artikelen per project op.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gehouden van de laatste acties.

PontMeyer Sneek bereiken

PontMeyer Sneek is goed te bereiken vanuit Bolsward, Franeker, Grou, IJlst, Makkum, Oppenhuizen, Osingahuizen en Woudsend. De vestiging vind je op de Schoenmakerstraat 11 te Sneek. Kom langs voor al jouw materialen en het beste persoonlijke advies, dan zorgen wij voor de koffie.