text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Nuth (Limburg)

Adres

Horselstraat 2a
6361 HC Nuth

Route naar de vestiging 045-5249777

limburg@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Nuth is de grootste houthandel en bouwmarkt in Limburg in de regio Sittard, Nuth, Maastricht, Heerlen en Geleen. Houthandel Limburg levert een uitgebreid assortiment aan onder andere Douglas hout, tuinhout en hardhout. Voor elke klus vind je bij PontMeyer Nuth de juiste hout- en bouwmaterialen.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Ben je bezig met een groot project? Maak dan een account aan en krijg direct toegang tot jouw persoonlijke prijzen. Ook kun je een offerte aanvragen. PontMeyer levert voor projecten grote partijen hout en bouwmateriaal tegen scherpe prijzen. Bekijk daarnaast ook onze acties en webdeals op onze website of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de scherpste prijzen.

Vakkennis en service bij PontMeyer Nuth

Dé houthandel en bouwmarkt van Limburg heeft een team van vakkundige medewerkers, die jou graag over het gebruik en de toepassingen van hout en bouwmaterialen vertelt. In de vestiging bieden wij ook verschillende zaagservices voor hout en plaatmateriaal en kun je gebruikmaken van onze slijpservice.

Onze showroom

De showroom van PontMeyer Nuth bestaat uit een presentatie van deuren van de merken Svedex, Skantrae, ComfiDoor en Weekamp. De showroom is recent uitgebreid met de projectkeukens van ComfiKitchen en het ComfiSani assortiment. Verder vind je in de bouwwinkel de producten van Festool en Makita.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser kan bij PontMeyer hout en bouwmaterialen bestellen. Je vindt op onze website meer dan 30.000 artikelen met up-to-date artikel en voorraad informatie. In de MIJN Omgeving sla je eenvoudig jouw favoriete producten op en houd je lijstjes bij met de benodigde artikelen voor jouw klus of project. Daarnaast bepaal je zelf de leverdatum, bestel je veilig online en betaal via iDEAL of op rekening.

PontMeyer Nuth bereiken

PontMeyer Nuth bereik je eenvoudig en snel vanuit Sittard, Maastricht, Heerlen en Geleen. Rijdt via de A76 en je vindt PontMeyer Nuth of Horselstraat 2A in Nuth.

Kom langs bij PontMeyer Nuth voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.