text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Eindhoven de Hurk

Adres

Lodewijkstraat 16
5652 AC Eindhoven

Route naar de vestiging 040-3689290

eindhovendehurk@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Eindhoven de Hurk is dé houthandel en bouwmarkt voor de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard, Nuenen, Best, Veghel, Deurne, Someren, De Hurk, Son en Woensel. Hier staat een enthousiast verkoopteam voor je klaar om advies te geven over ons assortiment. Denk hierbij aan verschillende soorten hout, elektrisch gereedschap en profielen. Voor elke klus vind je hier het juiste bouwmateriaal.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij PontMeyer werken we met groothandelsprijzen. Zo kunnen wij grote orders hout en bouwmaterialen leveren tegen scherpe prijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig en snel een account aan om jouw persoonlijke prijzen in te zien. Liever een prijs op maat voor een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service Eindhoven De Hurk

Bij PontMeyer Eindhoven De Hurk vind je een team van specialisten die jou adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Of het nu gaat over gereedschap, ijzerwaren of houtmateriaal, we helpen je graag verder. Ook worden er ‘Pontbijtjes’ georganiseerd, waar je onder het genot van een ontbijt een demo krijgt over verschillende producten uit het assortiment.

Ook is in deze vestiging een zaagservice voor platen en gevelplaten, een slijpservice en een verfmengmachine aanwezig. Daarnaast is er een reparatieservice aanwezig voor elektrisch gereedschap. Zo zorgen we dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt, met de juiste materialen. Past het materiaal niet in je wagen? Geen probleem, maak dan kosteloos gebruik van een aanhanger. We beschikken over een drive-in, waar je met jouw wagen naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt. Zo ben je snel weer onderweg.

Onze showroom

In onze vestiging vind je ook een showroom. Hier vind je houten gevelbekleding, dakpannen en verschillende soorten elektrisch gereedschap van Makita, Festool, Fein en Dewalt. Daarnaast zijn er in de showroom presentaties van meer dan 70 soorten stenen en is er een profielen kast aanwezig. Ook vind je er keukens van ComfiKitchen, toiletten van ComfiSani en deuren van de merken ComfiDoor, Skantrae, Svedex en Weekamp.

Online bestellen

Voor iedere aannemer en klusser is het eenvoudig om snel hout en bouwmaterialen te bestellen. Met ruim 30.000 artikelen heeft PontMeyer een breed assortiment welke regelmatig uitgebreid wordt. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en de voorraden. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Bereikbaarheid PontMeyer Eindhoven De Hurk

PontMeyer Eindhoven De Hurk is goed te bereiken vanuit Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard, Nuenen, Best, Veghel, Deurne, Someren, De Hurk, Son en Woensel. De vestiging vind je op de Gildenstraat 10 op het industrieterrein Verheulsweide. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.